2777
2789

هر نفر ی کمد جدا دارع؟

توی اتاق دمپایی میپوشین؟

اگر خواستید میتونید اتاقتون رو عوض کنید؟

من امسال دانشجو میشم احتمال زیاد بیام شیراز چند روز قبل از شروع ترم اول رفتین خوابگاه؟

هرکی زودتر برسه هر تختی خواست برمیداره؟

خوابگاه پنجشنبه جمعه هم غذا میدن؟😂🤌🏻

خب که چییییی؟

شما چه رشته ای دانشجو هستید؟؟

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انسانی ام عزیزم هر کدوم از رشته های که مد نظرم بوده رو قبول شم دیگه میرم

من تجربی بودم زدم پزشکی شیراز تازه می‌خوام ببینم چی میشه جوابش

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

اره کمد هر فرد جداعه واسه ما از این کمد‌هایی بود که روش حالت کشو کوچیک جدا بود هرکدوم یه در داشت

نه به راحتی نمیشه اتاق عوض کرد باید با هماهنگی مسئول خوابگاه باشه

تو اتاق دمپایی بپوشی یا نه به خودت بستگی داره

اره زودتر بری از تخت‌هایی که خالیه هرکدوم بخوای میتونی برداری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

داخل اتاقا فرشه ولی دمپایی بپوشی بهتره خدایی نکرده قارچی چیزی نگیری

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

کمد هم دارید

و بلهه هرکی زودتر برسه تخت‌های خوب رو برمیداره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اره عزیزم زودتر بری میتونی هر تختی انتخاب کنید 

پنچ شنبه ها ناهار میدن فقط جمعه هم کلا نمیدن 

دمپایی هم می تونی بپوشی

اتاقت هم میتونی به سرپرست خوابگاه بگی  که عوض کنه برات