2777
2789

دم دمای صب بود ساعت شش صب من قبلش ی خوابی دیدم ک بیدار شدم از اون خوابم هیچی یادم نمیاد بد ک بیدار شدم داستم ب خوابم فک میکردم بد با خودم میگفتم ک فردا یادم باشه برا خانوادم تعریفش کن تو همین فکرا بودم ک یهو قلبم خیلی درد گرفت بدنم شل شد گوشم کیپ شد قشنگ فهمیدم ک دیگ اخر خط رسیدم اولش قلبمو فشار دادم بد دیدم بدنم شل شده هیچ عکس العمی نتونستم ک انجام بدم حتی خانوادمو صدا کنم بیان کمکم اولش قلبم درد داشت بعدشم درده تبدیل شد ب لذت بعدش گوشم کیپ شدو ی صدای صوتی میومد ی نوریم انگار باز شد برام فقط اون لحظه میگفتم بد من چی میشه خانوادم خدایا چقد باید گریه کنن واسم بعد  دردی ک ب لذت تبدیل شده بودو حس میکردم گفتم چقد مرگ شیرینه چقد میترسیدم چقد ترسوندنمون این همه مدت بد یهو همه چی درس شد همه چی برگشت ضربان قلبمم برگشت چقد بعدش استرس گرفتم 

چقد ترسیدم 

ب خدا داستان نبود عین واقعیت بود برام اتفاق افتاد 

تا ب حال برا شمام اتفاق افتاده همچین چیزی🥲

خدا نصیب ماهم بکنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

سابقه قلبی داری؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

عاقبتت بخیر باشه.حواست به اعمالت باشه.شاید یه نشونه باشه