2777
2789

تهوع دارم چند وقته و بوی یه سری چیزا حالم رو بهم می زنه شدید

اما درست و به موقع پریود شدم 

عقدم هنوز نرفتم خونم و استرس گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله امکانش هست 

گاها در اوایل بارداری به دلیل لانه گزاری جنین فرایند ماهانه اتفاق میفته ولی نه به اون شدت

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

خب 

عزیز دلم نمیخوام سرزنش کنم ولی وقتی شرایطش رو ندارید چرا اون کار رو انجام می دید؟ 

اصلا توی دوران عقد مناسب نیست که اینکار ها

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

خب عزیز دلم نمیخوام سرزنش کنم ولی وقتی شرایطش رو ندارید چرا اون کار رو انجام می دید؟ اصلا توی دوران ...

چی بگم والا

برای ما عقد یعنی دیگه زن و شوهر 

یکی از اقوام فوت کرد و به یک سال کشید عقدمون وگرنه ما رسم نداریم بیشتر از سه چهار ماه

برای شما فکر نکنم و خودتو نگران نکن ولی خودم وقتی دختر اولم هشت ماهه بود باردار شده بودم و نمیدونستم چون هم به موقع پریود میشدم و هم حجمش زیاد بود وقتی آزمایش خون و سونوگرافی رفتم گفت یک هفته دیگه چهار ماهه میشه