2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی ۱۱ الی ۱۲ کیلو مصرفمونه

شما خیلی کم مصرف کردید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نمی‌دونم من فعلا عقدم تجربه ندارم😅از خونمون هم خبر ندارم.. بنظرتون من که از هیچی خرید و قیمت و میزان مصرف سر در نمیارم تو زندگی اذیت میشم؟؟؟

چکار کنم برم تو خونمون بیفتم دنبال آمار ؟

ببخشید حالا که حرف برنجه چجور توی نینیسایت اکثرا میگن برنج فقط ایرانی میخرن آخه با این قیمتا چجوری میشه  الان نیمدانه شده کیلو دویست و پنجاه حدودا حالا اون سالمش که لماند 🫠 ما خیلی وقته هندی پاکستانی میخریم از مجبوری🫤

نمی‌دونم من فعلا عقدم تجربه ندارم😅از خونمون هم خبر ندارم.. بنظرتون من که از هیچی خرید و قیمت و میزا ...

نه منم هنوز سردرنمیارم

اصلا میریم خرید نمیدونم چیا باید بخرم چقدر باید بخرم

باید بری تو زندگی تا کم‌کم دستت بیاد

ببخشید حالا که حرف برنجه چجور توی نینیسایت اکثرا میگن برنج فقط ایرانی میخرن آخه با این قیمتا چجوری م ...

منم عادت به برنج ایرانی دارم فقط خیلیم گرونه تو آف از تولیدکننده سفارش دادم۲۹۰۰

ولی چکنم که نمیتونم چیز دیگه ای بخورم بابام ماشالا وضعش خوبه همیشع ایرانی میخوردن منم عادت کردم