2789
عنوان

به نظرتون من هنوز باردارم

98 بازدید | 7 پست

الان باید هفته نه باشم چند روز پیش رفتم دکتر جنین را دید اما صدای قلبش نشنید گفت یه هفته دیگه وقت میدم تا قلب تشکیل بشه

من از علائم بارداری فقط سینه درد دارم قبلنا ساعت پنج صبح گرسنه میشد الان نمیشه

کسی بوده قلب جنینش  دیر تشکیل بشه؟؟؟

برا من نه ولی خیلی ها دیر تشکیل میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای شما چند هفته صدای قلب شنیدیالبته دکترم اول که رفتم پیشش نتونست تشخیص بده باردارم اما سونوگرافی ...

من به حساب خودم ۸ هفته بود رفتم سونو گفت ۷ هفته و ۴ روز

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خداروشکر برای شما قلب بچه زود تشکیل شده برا منم دعا کن

حتما عزیزم ان شاءالله که تشکیل شده