2777
2789

یادمه چندسال پیش یه فیلمی دیدم شوهر سعی داشت زنشو دیوونه جلوه بده بعد میگفتم مگه میشه!!تااا گذشت نانزد کردم یادمه مثلا دستشو اورد بالا منو بزنه که من شوکه شدم گفتم میخواستی منو بزنی میگفت توهم زدی میخواستم صورتمو بخارونم،یا خیانت کرده بود میگفت توهم زدی تو میخوای ابروی منو ببری،یا مثلا فکر کنید یه چیز بی ارزش حواستون نبود از دستون میفتاد یا مثلا لباسی که قبلا پوشیده بودید از نظرش اوکی بود و دوباره میپوشیدی یهو میکفت این کوتاهه اونم برای تو خونه نه بیرون،یا مثلا خرید چیزی یا مثلا بیرون لباس خاصیو فقط نگاه میکردم یه جوری پرخاش میکرد و عصبانی میشد که تواز قصد داری اینکارارو انجام میدی ک منو عصبانی کنی،یا مثلا یه بار فحش بد داد جوری میگفت من نگفتم که توهم میزدم شاید من اشتباه شنیدم،حتی جلوی بقیه جوری اینارو انکار میکرد که هیچ کس باورش نمیشد حرفهای منو،یا مثلا تمام طلاهامو دادم خونه بخره خرید زد به اسم مادرش بعد گفتم من طلاهامو دادم چرا به اسم مادرت زدی یه جوری دعوا راه انداخت ک من عذرخواهی کردم اخر سر،یا یه گوشی قدیمی پیدا کردم تو وسایلاش توش پر عکس انچنانی زن و دختر و شماره ی کلی دخترو از یکی دوتازن داشتن لباس میپوشیدن حالا دوست دخترش بودن یا چی یواشکی عکس گرفته بود تو اون گوشی نگه داشته بود بعد فهمید دیدم یه کاری کرد باز من عذرخواهی کردم، یا مثلا ولنتاین بود یادمه دیدم حتی یه تبریکم نزد بعد ناراحت شدم فرداش گفتم یه تبریک میتونستی بگی یه شاخه گل میتونستی بخری،بعد میدونستم واقعا نمیخواسته تبریک بگه و کاری کنه ک من عادت کنم پس فرداش با پولی ک دوماه قبلش خودم بهش داده بودم واسم گوشی بخره همون گوشی رو دیدم گذاشته تو باکس کنارش یه شیرکاکایو گداشته بعد با یه حالتی که به من کلی عذاب وجدان میدادمیگفت من همون لحظه ای ک تو گفتی یادت نیست من داشتم اینارو میخریدم بعد جوری عذاب وجدان میداد ب من ک من عذرخواهی میکردم چقدر دلم واسه خودم میسوزه چقدر گریه میکردم یکی حرفامو باور کنه ولی نمیتونستم ثابت کنم تا اخرش ثابت شد بهشون!!چه روزای دارکیو گذروندم امیدوارم این یه سال کذایی با پاک شدن اسمش از شناسنامم از مغزمم پاک شه،

چ انسان ضعیف و پستی بوده ک مسولیت کارهلشم به عهده نمیگرفته 

خدا رو شکر ک راحت شدی 

مراقب بهداشت روانت باش عزیزم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ انسان ضعیف و پستی بوده ک مسولیت کارهلشم به عهده نمیگرفته خدا رو شکر ک راحت شدی مراقب بهداشت روانت ...

بخدا حدود ۹ماه یا یکسال اینا نامزد بودیم کاری کرده بود به همه چی خودم شک کنم انقدر رفتم پیش مشاور تا یکم اوکی شدم 

خداروشکر زود کشیدی  بیرون از همچین زندگی ای نه مثل  من که بعد ۱۴سال به امید اینکه بهتر بشه امروز بخاطر یه چیز علکی گوشیسو تو صورتم پرت کرد دندونم شکست لبم ۷تا بخیه خورد . انقدر بدبختم که هیچ جارو ندارم برم . با وجود این رفتارا باز تو خونم . تهدیدش کردم شکایت میکنم بچه هام داشتن سکته میکردن . موندم جیکار کنم واقعا موندم برام دعا کنین لطفا خیلی خستم

بخدا حدود ۹ماه یا یکسال اینا نامزد بودیم کاری کرده بود به همه چی خودم شک کنم انقدر رفتم پیش مشاور تا ...

باهات بازی روانی راه مینداخته

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
خداروشکر زود کشیدی بیرون از همچین زندگی ای نه مثل من که بعد ۱۴سال به امید اینکه بهتر بشه امروز بخا ...

اینجور ادم ها خودشیفته هستن 

باهات بازی روانی راه مینداخته

اره دقیقااا مثلا الان پیشم بود میدید خیلی مهربون مث فرشته ها نشسته با من با حوصله مثلا درس میخوند میرفت با مامانم تو اشپزخونه بهش کمک میکرد یه خط رو بدن من میفتاد داغون میشد میگفتی این چقدر عاشقه،ولی مثلا حواسم نبود نت گوشیم روشن بود یه بار یا دستمال از دستم افتاد جوری چشماشو گرد کرد بینیشو باد میکرد و دندوناشو فشار میداد روهم که میگفتن الان میزنه منو میترکونه

خداروشکر زود کشیدی بیرون از همچین زندگی ای نه مثل من که بعد ۱۴سال به امید اینکه بهتر بشه امروز بخا ...

واااای شوخی میکنیییییی الهییی بمیرم واسه دلت اخه قشنگمممم چرا اخه؟؟؟؟از اول این شکلی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟دردش چیه؟؟؟

واسه منم همین بود  دقیقااا مثلا الان پیشم بود میدید خیلی مهربون مث فرشته ها نشسته با من با حوصله مثلا درس میخوند میرفت با مامانم تو اشپزخونه بهش کمک میکرد یه خط رو بدن من میفتاد داغون میشد میگفتی این چقدر عاشقه،ولی  با خودم ک تنها بود مثلا حواسم نبود نت گوشیم روشن بود تازه هزیته هیچیم نمیدادا یا یه بار یه دستمال کاغذی از دستم افتاد جوری چشماشو گرد کرد بینیشو باد میکرد و دندوناشو فشار میداد روهم که میگفتم الان میزنه منو میترکونه ولی منو نزد که اونم فک کنم از ترس این بود ک دورانعقد بودیم پس واسه توام این شکلیه؟؟؟؟باورکن منم عروسی میکردم منو کتک میزد این

واااای شوخی میکنیییییی الهییی بمیرم واسه دلت اخه قشنگمممم چرا اخه؟؟؟؟از اول این شکلی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟درد ...

این پدرش احتمالا دوشخصیتی بوده.عقده زیاد داشته

اره دقیقا اینم همینه

خوب سر چی پرخاش میکنه؟؟؟؟؟؟؟مثلا سر چی گوشیو پرت کرد؟؟مثلا نانزد من دلیل خاصی نداشت مثلا یهو ممکن بود سر لک رو لباسم پرخاش کنه واسه توهن اینطوریه