2777
2789

شبیهشون میشید واقعا میگم

دوستم با نقشه نزدیکم شده بود

مریضی روانی داشت کلس مشکل داشتن خونه

همش پیشم از توهم شیزوفرنی اسکیزوفرنی و.... می‌گفت تمامشونو توضیح میداد الکی میگفت میرم تیمارستان مربضاش اینجوریه اونجوریه

دیوونم کرد توهمیم کرد خدا لعنتش کنه

الان یهو یادم افتاد چقد آدم می‌تونه حرومزاده باشه

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مریضه چرا فحشش میدی💔

ازش فاصله بگیر فقط، چون توهماتشون میتونه خطرناک باشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چه ترسناکحنما بستری بوده

نه بستری نبود الکی میگفت میرم درمانشون میکنم از مریضیاش برا من تعریف میکرد ذهنمو خیلی درگیر میکرد خیلی دروغ میگفت دروغای عجیب و منم باور میکردم روانیم کرد

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

خوب مریضه چرا فحشش میدی💔ازش فاصله بگیر فقط، چون توهماتشون میتونه خطرناک باشه

خودش مریضی نداشت

الکی میگفت توی تیمارستان میرم درمان میکنم بعد از مریضیا می‌گفت برا من ذهتمو درگیر کنه

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

شما تحت تاثیر قرار نگیر دست خودشون که نیست

خواهر شوهر منم بیماره بنده خدا رو که نمیشه نبینم یا رفت و آمد نکنیم دارو میخوره خوبه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ربطی نداره ! این همه دکتر روانپزشک و روانشناس هزاران بار با بیماران اعصاب و روان در ارتباط بودن و هی ...

تاپیکمو اشتباه خوندی

خودش مریض نبود منو میخواست مریض کنه چیزایی میگفت که وجود ندارن منم مجبور میکرد همین فکرارو بکنم

الکی میگفت دوستم تیمارستان بستری شده به من میرسید ادای مریضارو در میاوورد ولی جلوی بقیه جدی!!!!اصلا منو مریض کرد

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

نه بستری نبود الکی میگفت میرم درمانشون میکنم از مریضیاش برا من تعریف میکرد ذهنمو خیلی درگیر میکرد خی ...

خود پرستارها و دکترها که تو  بیمارستان روانی کار میکنن و باهاشون در ارتباطن ، اگه اینطوری باشه خودشون هم باید روانی بشن که😂😂

آخه این چه حرفیه 

همین که بدونی حرفاش زاییده توهمات و هذیاناش بود کافیه و فاصله بگیر تمام. 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دروغ نیست اونا هذیان و توهمههمینکه فکر میکرده پزشکه هذیان بوده

چرا جلوی من😂فقط من!!!به من نیرسید میگفت پزشکم بعد از انواع اقسام بیماری های روانی میگفت و میگفت حس خوبی بهشون میده خودشو بدبخت نشون میداد تزغ من سوءاستفاده میکرد ولی پیش بقیه نه

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

ارتبلط پزشک با بیمار سطحیهولی وقتی دوست یا اعضای خانواده باشن تاثیر وحشتناکی داره

تاپیکم باعث سوءتفاهم شد فک کنم

گفتم دوستم با نقشه و سیاست نزدیکم شد

دروغ میگفت خیلی چرت و پرت میگفت از جادو و دعا و ف.ال و دعا نویس و بیماری روانی شیزوفرنی و... اینا برام حرف میزد منم بدبخت فکر میکردم راست میگه اینارو بشدت دروغ گو و مسخره

الان فهمیدم فقط خواسته منو بازی بده بخنده بهم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی