2777
2789
عنوان

بعد بارداری دوم

62 بازدید | 6 پست

شکمم بزرگ وافتاده شده یه کم،وسفت

البته رژیمم.هیکلم خوبه ولی شکمم فقط بزرگه نمیدونم میشه مث قبلکوچیک بشه،؟سینه هامم افتاده شده😭شوهرمم خیلی بهشون حساسه،کلا از اول حساس بود ،الان هم از عملش میترسم هم پولش گرون میشع درسته؟؟؟؟چکار کنم؟؟؟اخه باشگاه هم برم دگ تا این حد تاثیر نداره

من کلا ی شکم زاییدم و شیرهم ندادم اما سینه هام افتاده شده نمیدونم چرا.

ولی شکمم تخته حتی توبارداری هیچ جای بدنم ترک نخورد. خیلی ناراحتم جای بخیم هست

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شکمت رو آروم با یه چادر یا پارچه ببند. اگه سزارین هستی خیلی شل که بخیه ها پاره نشن اما اگه طبیعی هستی میشه محکم تر بست. به مرور یه ذره تنگ ترش کن. من این کار رو کردم تقریبا خوب شده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکمت رو آروم با یه چادر یا پارچه ببند. اگه سزارین هستی خیلی شل که بخیه ها پاره نشن اما اگه طبیعی هست ...

نه دوسالی از زایمانم میگذره،بعد زایمان شکمم زیاد نبستم میترسیدم چسبندگی بگیرم.سینه هامم خیلی افتاده شده

عزیزم اتفاقا باشگاه و رژیم خیلی تاثیر داره من مث تو فک میکردم تا اینکه خاهر شوهرم بعد بارداری دومش مشکل شمارو داشت دقیقا رفت باشگاه رڗیم گرفت دیدمش اصلا باورم نمیشد همون ادم قبل باشه خیلی تغییر کرده بود اندامش رو فرم اومده بود اصلا زمین تا اسمون فرق کرده بود باشگاه و رڗیم خیلی خوبه بشرطیکه رعایت کنی ۱۰۰ درصد جواب میگیری فکر عمل رو از ذهنت بیرون کن

نه دوسالی از زایمانم میگذره،بعد زایمان شکمم زیاد نبستم میترسیدم چسبندگی بگیرم.سینه هامم خیلی افتاده ...

نمیدونم حالا ببند شاید فایده کنه

دراز و نشست هم شکم رو جمع میکنه و ایروبیک

من بخاطر بچه نشد برم باشگاه فیلم ایروبیک گرفتم تو خونه کار کردم تاثیر داشت