2777
2789

اولا که کلا از من مخفی میکنن،به شوهرمموگفتن خودت تنها بیا اگه اوکی شد بعدا زنت بیاد

بعد اصلا به من نمیگن،شوهرم به من گفت

اما خانوادش با جاریم درموردش حرف میزنن،من میرم ساکت میشن،منم اصلا نگفتم که خبر دارم،شوهرم میگفت جاری بزرگه ام نمیاد فقط من و داداشم میریم

حس میکنم فکر کردن ما حرف میزنیم که خراب بشه😐

خودم میگم حالا که ازم مخفی میکنن و گفتن من نرم تو جلسه خواستگاری،اگه بله برون هم دعوت کردن نرم،نظرتون چیه؟

چطور رفتار کنم؟تجربه ای ندارم راهنمایی کنید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار وقتی رسمی تر شد؛ خودشون بهت میگن. 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

قشنگ تر بود به شما هم میگفتن‌‌.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خیلی هم مهم نیست چقد حوصله داری خب خاستگاری نرو ولی بقیشو برو من تجربش دارم بهت می گم اصلا اگه می گفتن برا خاستگاری نمی رفتی بهتر بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

باز من خودم دوس ندارم برم. ولی بزور خاهرشوهرم گفت بیا. اگرم نگن اصلا برام مهم نیس 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

این جماعت موقع کار و‌خدمت رسانی عروس مثل دختره 

همین خانواده فردا توقع دارند شما تو‌مجالس کارکنی چون مثلا مثل دخترشونی

بعد مواقع دیگه عروس میشه غریبه 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

نمیدونم چرا حس میکنم بهم بی احترامی شده

به مامانم الکی گفتم این اتفاق برای دوستم افتاده،مامانم گفت کار خانواده شوهر اشتباه بوده،چرا به دوستت نگفتن

بعد آخه من و شوهرم دخترعمو پسرعمو هستیم،جاریم و برادرشوهرمم همینطور

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی