2777
2789

کنترل می‌کنید خودتون رو؟

من واقعا خودمو میبازم،

بیشتر افسردگی و اضطراب شدید میاد سراغم...

واقعا زجر اوره و بدتر من رو فلج میکنه و نمیزاره روتین عادی زندگیم رو پیش ببرم....

در حالیکه من خرج زندگی نمیدم شوهرم میده، 

سرکار میرم ولی حقوقم بالا نیست ولی فقط میرم که اون اندک حقوق رو بگیرم و امنیت شغلی بالا ندارم بهرحال که اگه زیر یک تومن بشه حسابم من رو فلج میکنه و افسرده، چکار کنم

حتی نمیتونم برم سرکار.... بجای این که بیشتر تلاش کنم 

عزیزم چقد غم انگیز گفتی🥲

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برام مهم نیست با اینکه شاغلم نیستم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

شاغل نیستم 

بابام مگ هفته ای ۵ تومن بگیره 

کارتم همیشه خالی بوده وقتیکه پر بود عیدا بود 

واقعا چقدر دغدغه هاتون بدرد میخورع؟

اگه جای من بودین چیکار میکردین 

بیا توت فرنگی بردار🍓

چرا؟

من آخه اصلا به این موضوع فک نکرده بودن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹