2777
2789
عنوان

راهکار میخام

86 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میدونم باید برم پیش روانپزشک فعلا نمیتونم.بخاطر یه مسئله ای خیلی بهم فشار اومده .یدفعه دچار هجوم افکار منفی و استرس میشم حالم خراب میشه .میشه کمک کنید اگ تونستید اینو پشت سر بذارید

باهاش درگیرم و کنار اومدم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری کنار اومدی عادت کردی؟

وقتی نه پول روانشناس دارم نه کسی بهم اهمیت میده 

مجبورم کنار بیام سابقه خودکشی دارم نمردم 

پس همینجوری ادامه میدم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

وقتی نه پول روانشناس دارم نه کسی بهم اهمیت میده مجبورم کنار بیام سابقه خودکشی دارم نمردم پس همینجوری ...

ای بابا.هرکی به یه طریقی من برای بچم یه مسئله ای پیش اومده استرسش داره خفم میکنه.خیلی متاسف شدم برات امیدوارم دوباره شادی رو تجربه کنی

ای بابا.هرکی به یه طریقی من برای بچم یه مسئله ای پیش اومده استرسش داره خفم میکنه.خیلی متاسف شدم برات ...

عزیزم تو مادری بهتره هرجور شده با دکتر با هرچیزی برگردی به زندگی 

عزیزم تو مادری بهتره هرجور شده با دکتر با هرچیزی برگردی به زندگی

عزیزم دکترا گفتن برای بچم به یه بیماری ژنتیکی مشکوکن .الان چندماهه زندگی ندارم امیدوارم بچم مبتلا نباشه اصلا آدم قوی نیستم مطمئنم دیونه میشم

عزیزم دکترا گفتن برای بچم به یه بیماری ژنتیکی مشکوکن .الان چندماهه زندگی ندارم امیدوارم بچم مبتلا نب ...

سلام عزیزم. خوبی؟ بچت حالش خوبه؟ تست ژنتیک دادی؟

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
سلام عزیزم. خوبی؟ بچت حالش خوبه؟ تست ژنتیک دادی؟

سلام خوبین؟ خوبه ممنون دخترت خوبه؟ بدنیستم آره دادیم ولی جوابش خیلی دیر میاد گفتن چهارماه .این چهار ماه تمومی نداره.استرسش داره میکشه منو

سلام خوبین؟ خوبه ممنون دخترت خوبه؟ بدنیستم آره دادیم ولی جوابش خیلی دیر میاد گفتن چهارماه .این چهار ...

ماهم خوبیم تشکر. ان شاالله که خیره و سی اف نیس. فقط جوابش چقد دیر میاد واسه ما ۴۰روزه اومد

سلام خوبین؟ خوبه ممنون دخترت خوبه؟ بدنیستم آره دادیم ولی جوابش خیلی دیر میاد گفتن چهارماه .این چهار ...

توکلت به خدا باشه گلم. دکتر خودش معاینه نکرد چیزی نگفت؟

ماهم خوبیم تشکر. ان شاالله که خیره و سی اف نیس. فقط جوابش چقد دیر میاد واسه ما ۴۰روزه اومد

خیلیی حتی دوماه هم شنیدم ولی مال ما الان سه ماهه آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده.یعنی داغون شدم 

توکلت به خدا باشه گلم. دکتر خودش معاینه نکرد چیزی نگفت؟

نه فقط یه عالمه آزمایش نوشت.گفت تاجواب اینا نباشه نمیتونم نظر بدم.منم فقط تونستم آزمایش ژنتیک رو بدم بقیه آزمایشا موند