سلام دوستان میدونم باید برم پیش روانپزشک فعلا نمیتونم.بخاطر یه مسئله ای خیلی بهم فشار اومده .یدفعه دچار هجوم افکار منفی و استرس میشم حالم خراب میشه .میشه کمک کنید اگ تونستید اینو پشت سر بذارید
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
ای بابا.هرکی به یه طریقی من برای بچم یه مسئله ای پیش اومده استرسش داره خفم میکنه.خیلی متاسف شدم برات ...
عزیزم تو مادری بهتره هرجور شده با دکتر با هرچیزی برگردی به زندگی