2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم البته من هنوز کنکور ندادم میرم یازدهم طراحی دوخت

سلام خوب هستین 

چون دوستم میخواد بیاد درست نمیدونم چی بپرسم

یه توضیح کلی از رشتتون بدید چه کتابایی تو کنکور میاد چه کار هایی انجام میدید 

یا چه درس هاییتون سخته

مثلا کسی که خیاطی بلده ولی رشتش این نبوده میتونه بره دانشگاهش درسته؟ 

سلام خوب هستین چون دوستم میخواد بیاد درست نمیدونم چی بپرسمیه توضیح کلی از رشتتون بدید چه کتابایی تو ...

کتاب هارو منم دقیق نمی‌دونم چون خودم از امسال می‌خوام بخونم ولی اونجوری که می‌دونم رشته ما به صورت کلی کنکور ندارع و باید کنکور هنر بدیم و کتاب های رشته های دیگه بخونیم که خب باید سرچ کنه و منبع ها رو ببینه فکر کنم زیاد باشن و این که اصلا ربطی ندارع قبلش خیاطی بلد بوده باشی یا ن چون من سوزن دستم نگرفته بودم شاید اوایل یجوری باشه و آدم هی یکم اذیت بشه و بخواد بذاره کنار ولی بعدش دیگه عاشق خیاطی میشه در کل رشته خیلی خوبیه من راضیم دانشگاه هم بله فکر میکنم بشه ولی اذیت میشه یکم چون کسایی که میرن اون دانشگاه اکثرا رشته مدرسشون هم همین بوپه