2777
2789
عنوان

مهدیه

67 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان من پریشب استانبولی گذاشتم شوهرم چون کارش زیاده هیچی برای خونه نمیخره البته نگم چیزی نمیخوره نه ولی چیزای جزئی مثلاً بهش گفتم تخم مرغ بخر رفته ۴تا دونه خریده.بعد دیشب داغ کردم استانبولی رو بهم گفت تخم مرغ بزن باهاش گفتم بابا ۴تادونست،اصلا فکر نمیکنه منم تو خونه گشتم میشه.بعد زد ظرفارو خورد کرد.منم قهر کردم دیگه نزدیکش نرفتم حالا ظرفا خورد شده وسط اتاقه حالم داره بهم میخوره از این وضعیت ولی میترسم براش عادت بشه،حالا موندم جمع کنم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بگیر خودت خرید کن مردها وقتی گشنشون میشه اعصابشون خط خطیه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂