2777
2789
عنوان

اشتراک الماس ماز زززززززززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 24 پست
نمیدونم ماز هم دو هفته یکباره ولی ماز کلاس و همه چی داره

اخه کلاسای درسای عمومی و اینا هم داره 

یا تو پک کاملش مصاحبه با رتبه برتر و این چرت و پرتا که اتلاف وقته ولی تو داری پول اینارو هم میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کلاسای درسای عمومی و اینا هم داره یا تو پک کاملش مصاحبه با رتبه برتر و این چرت و پرتا که اتلاف و ...

اره داره ولی استاداش واقعا خوبن برای تخصصی ها

بعدم اینکهههه هزینش کمتر از قلمچیه ولی اپشناش بیشتره اونم گذاشتن حالا خواستی استفاده کنی نکردی هم نکردی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊

@کوثرخاااانوم‍ پس ایشون چی میگن

ببین عزیزم من اشتراک الماس دوازدهم خریدم و فقطم تا کنکور برام فعاله

یعنی تو اگه از الان اشتراک دوازدهم بخری فقط تا کنکور۴۰۵برات فعاله پس الان فقط یازدهم بخر سال بعد دوازدهم 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

@کوثرخاااانوم‍ پس ایشون چی میگن

من خودم الماس دارم

الان دوازدهمم

کلاس و آزمون و همه چیزش هم برام فعاله

یازدهم الماس گرفتم همه تمریناتش رو هم شامل بود

الانم که دوازدهمم همه ی آفلاین های کلاسای پارسال رو دارم!!!!

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من خودم الماس دارمالان دوازدهممکلاس و آزمون و همه چیزش هم برام فعالهیازدهم الماس گرفتم همه تمریناتش ...

کلاسای دوازدهم هم داری؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊

کلاسای دوازدهم هم داری؟

بله کلاساش ازموناش و دوره هاش و هرچی اضافه بشه به ماز

اشتراک الماس اینطوریه که تو هر پایه ای باشه تا کنکور همه چی رو داری و دیگه هزینه ای پرداخت نمیکنی 

اگه تجربی هستی زیست استاد فرهمندنیا و شیمی استاد هادیان فرد رودست نداره

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بله کلاساش ازموناش و دوره هاش و هرچی اضافه بشه به مازاشتراک الماس اینطوریه که تو هر پایه ای باشه تا ...

مرسی اره تجربیم

مرسی اره تجربیم

تو انتخاب استاد اگر سوال داشتی بگو کمکت کنم

من خودم اون موقع کسی رو نداشتم خیلی دو به شک بودم

تو انتخاب استاد اگر سوال داشتی بگو کمکت کنممن خودم اون موقع کسی رو نداشتم خیلی دو به شک بودم

چشم مرسی گلم