2777
2789
گفتم ولی نمیده چون باردارم

پس صبر کن شاید افسرده شده فقط زنا افسردگی نمیگیرن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل بارداری خوب بود ولی الان چون باردارم زیاد نیست

کاش قبل بارداری از شرایط زندگیتون مطمئن میشدید اون طفل معصوم رو وارد زندگی پر چالش خودتون نمیکردید 

دکتر منع کرده ؟ 

میدونی دیگه این موضع مهمه 

عزیزم افسرده نباش به خودت برس لباس های خوشگل بپوش تو خونه هم برای روحیه خودت هم بچه ات 

همسرتم میتونی از راه های دیگه راضی نگه داری 

زندگی رو سخت نگیر 

خوب طلاق بگیریم نمیشه که هم سرد بشه هم طلاق نده البته من به نظرم بهتره یکی بیاد بگه سرد شدم عشقم تمو ...

واااا سر یه حرف دوست ندارم طلاق بگیرن با بچه ؟ اون عصبانی بوده یه چیزی گفته 

🧚‍♀

چیکار کردی باز بهتر شدین؟

منم دو تا بچه کوچیک داشتم.  سعی کردم وانمود کنم زندگی طبیعی جریان داره.  غذا می پختم خونه رو تمیز می کردم گلدان ها رو رسیدگی می کردم کیک می پختم  انقدر زندگی روتین نگه داشتم که شوهرم نمی تونست غیر از رفتار روتین کاری انجام بده !  بچه ها رو می دادم باباش ببره بیرون برگردونه!   در کنارش اصلا با خانواده شوهرم رفت و امد نمی کردم. شوهرمم دیگه انگار کسی نبود که پرش کنه!   کم کم اونم چسبید به زندگی اش! 

انگار چند سال که بگذره و آتیش ها بخوابه همه اون دو به هم زن ها سرشون به زندگی خودشون گرم می شه و پراکنده می شن!  ان شاالله خبر مرگشون بیاد!

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

سلام عزیزم 

وسط دعوا معمولا حرفایی می زنن که حرصت در بیاد

ولی اگه حتی حرف دلشم این باشه نباید جا بزنی

این اتفاق یکدفعه نیافتاده

پس ترمیمشم زمان می بره

طلاق راه چاره نیست، لباس نیست که هی عوض کنی خصوصا که باردارم هستی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

بعداز بیست سال که دیگه طلاق عاطفی هم داشتن با چند راهکار ساده همسرش کلی تغییرکرده زندگیشون دوباره گرم شد