2777
2789

اخیراً با یکی از اعضای خانواده‌ام که نگهبان پارک در منطقه آپالاچیا هست صحبت می‌کردم. بحث به هزاران سیستم غاری که در آپالاچیا وجود داره کشیده شد.

کمی بعد، درباره ارتباط بین پرونده‌های افراد گمشده و این غارها صحبت کردیم. نه فقط در آپالاچیا، بلکه در سراسر آمریکا. ازش پرسیدم آیا خودش یا همکاراش اطلاعاتی درباره ارتباط بین افراد گمشده و سیستم‌های غاری داره؟ گفت حدود ۶ سال پیش این سؤال رو از رئیسش پرسیده، و اون در جواب گفته:

«من چیزی در این باره نمی‌دونم، و تو هم نمی‌دونی.»

هر سال، بیش از ۶۰۰هزار پرونده افراد گمشده در آمریکا ثبت می‌شه. بیشتر این پرونده‌ها دقیقاً در مناطقی هستند که سیستم‌های غاری آمریکا قرار دارن. بعضی از این پرونده‌ها حل می‌شن، ولی تعداد زیادی همچنان باز و بدون پاسخ باقی می‌مونن. ده‌ها هزار جسد ناشناس در سردخانه‌های سراسر کشور وجود دارن.

و افراد بسیار بیشتری هستن که دیگه هرگز دیده یا پیدا نمی‌شن.

یه نفر داره دروغ می‌گه.

خیلی از مردم در کوه‌های آپالاچیا ناپدید شدن. این کوه‌ها بیش از ۲۰۰۰ مایل امتداد دارن، از ۱۴ ایالت می‌گذرن و تا نیوفاندلند هم می‌رن. بعضی از این جنگل‌ها بین ۵۰ تا ۱۰۰ مایل عمق دارن، بدون هیچ شهر یا آبادی اطراف.

در این مناطق موجودات عجیب‌وغریبی هم هستن — بیگ‌فوت و موجودات دیگه‌ای هم دیده شدن.

دختر مازندرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.