ما شهر کوچیک هستیم زمین داریم مجوز ساختشم داریم شوهرمم مصالح ساختمانی میفروشه شوهرم میگه بذار ماشین سنگین ده چرخ بخرم من میگم مغازه و خونه رو بساز .نظر شما برام مهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه چی بستگی به شوهرت داره، اگه میشه رو شوهرت حساب کرد و اهل برنامه ریزی و هدف گذاری هست که ماشین سنگین بگیره و فلان کار رو کنه، میشه بهش فکر کرد، اما اگه خیلی اهل برنامه ریزی نیست، همون خونه و مغازه رو بگیر البته اگه تمام سرمایتون اینه، باز خونه و مغازه اولویت پیدا میکنه، چون کم ریسک تره
خونه و مغازه خونه رو چند طبقه بساز یکیشون بشین بقیشمستاجر مغازه اجاره پولشو بگیر
فکر نکنم ماشین سنگین همش سوده
خرابی ماشین و بیمه و یهسری خرجای ثابت که هر روز گرونتر میشن یهو میبینی سود نکردی هیچ ضررم کردی
خونه رو بسازی یه پشتوانه واسه بچه هاتم هست
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم