2777
2789
عنوان

مگه گناه من چی بود که عاشق شدم💔

124 بازدید | 4 پست

مگه من چه جرمی کردم که اینجوری خدا عذابم داد گناهه من چی بود مگه چیز بدی خواستم، مگه چی خواستم انقدر گریه کردم که قلبم‌میخواست از سینم در بیاد چشمام درد گرفتن ولی آروم نمیشم هیچوقت تا به اون نرسم خوب نمیشم چجوری این وضعیتو ادامه بدم چجوری😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
هعی منم این روزارو گذروندمالانم اصلا نمیدونم طرف کجاست و چیکار میکنهمیگذره ، شاید باورت نشه ولی زمان ...

زمان بدترش کرد منو پیر کرد خسته کرد ولی ذره ای از عشق اون کم نشد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بدترش کرد منو پیر کرد خسته کرد ولی ذره ای از عشق اون کم نشد

میشه یه روزی که به قول خودت پیری و خستگی خودتو دیدی دلت به حال خودت میسوزه و پا میشی همه چبو میریزی دور

فقط امیدوارم زودتر به فکر خودت باشی و اون دلسوزی برای خودت تا درگیر انواع و اقسام بیماری ها نشدی واسه غم و غصه بیاد سراغت و رها کنی

S❤️A
میشه یه روزی که به قول خودت پیری و خستگی خودتو دیدی دلت به حال خودت میسوزه و پا میشی همه چبو میریزی ...

نمیشه من خواستم نشد حتی بعد مرگمم باز حسرت اونو میخورم