2777
2789
عنوان

کیابی خوابن ؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو چادر خوابیدیم هنسایه بغلی خیلی حرف میزنه نمیذار6 بخوابیم 

خوش به حالت توچادری

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
من که خابم میاد ولی پسرم هنوز نخوابیده فردا هم ناهار مهمان دارم باید زود پاشم

ال دم همه ی مامانا گرم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من ولی دیونه ی خوابم هم یه نینی ۳ماهه دارم که گریه می‌کنه هم یه دخمل دوسال و نیمه که بهونه میگیره هم همسرم از سر کار میاد عصرونه میخواد هم اینجا هنوز شب نشده هم اگه شب بشه باز من دیرتر ازهمه می‌خوابم 😢

خداکنه هرکی آرزوشه بیخوابی مامان شدنوتجربه کنه

من معدم درد میکنه نمیتونم بخابم از طرفی هم هوا طوفانیه و بارون میباره صداهای وحشتناکی ایجاد میکنه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
منتظرم شوهرم فيلمشو نگا كنه تموم شه بياد اقدام كنيم واسه حاملگي😑😑عاي عم صادق

خداییش خندیدم

پسرم مریضه دو شبه از استرس نمیدونم چکار کنم شوهرمم عصری فهمید کلی باهام دعوا کرد مغازه رو ول کرد راه افتاده تا بیاد تو جاده است تا نرسه خواب نمیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام