2777
2789

من امسال کنکور دارم 

الان گوشی مامانم دستمه باید یواشکی بردارم داداش کوچیکم نفهمه بفهمه گوشی ازم میگیره کلا گوشی نمیده بخم 

بعد گوشیم خراب شده رفتم درست کردک درست نشد a10s

گوشی داداشم ی ماه لود خراب بود رفتن براش گوشی خریدن من بدبخت گوشی ندارم ..

من دو ساا گریه کردم ک دندونای منو ارتودنسی کنید نکردن

الانم ک گوشی ندارم 

برای تولدم هیچی برام نخریدن حتی نگفتن تولدت مبارک 

مامانم ی مانتو اوایل تابستون خرید ۸۰۰ تومن سر همین گریه منو درآورد

من آدم کم جنبه ایم و الان ذارم ب خودکشی فک میکنم 

شاید بگید برو کنکور درس بخون ی رشتع خوب قبول شو اینا رو نگید 

دیشب حتی ب این فک میکردم ک خودم پرت کنم پایین 

از بالا پشت بوم 

من خیلی آدم دل نازکیم

نه دیشب شاک خوردم نه الان ناهار

منم تو دندون مثل تو بودم رقتم دانشگاه پول دراواردم خودم انجام دادم الان اصلا چشمم به دست کسی نیست خداروشکر تو هم تلاش کن درست میشه الان خیلی حالم خوبه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خونه شما چجوریه

اما تو خونه ما ب پسرم و دخترم ی اندازه پول میدیم دخترم هیچی جمع نکرد پسرم پولاشو جمع کرد ی گوشی خرید

میگی کار نکنم خو چجوری پول دربیاری؟دختر عموی من نیاز مالی داشت کار میکرد کتابای کنکورشو با خودش،میبرد محل کارش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من نمیتونم کار کنم

چرا نمیتونی؟

چرا انتظار داری بقیه بتونن ی کاری انجام بدن و شما نمیتونی؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیر نبود برای ارتودنسی؟

نه بابا چرا دیر باشه 

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

من خجالت میکشم تا دانشگاه نمیتونم صبر کنم

بیخیال بابا پسرا صورتشون پر جوشه دماغشون بزرگه عین خیالشون نیست 

مریضم

😔

مریضم

رشتت چیه؟؟

تجربی

چی دوست داری قبول بشی بخوان دختر وقتتو برای این چیزا تلف نکن