2777
2789

رفاه بچه باید باشه درست 

رسیدگیش باید باشه اما قرار نیست حتما فقط تیلیاردرا بچه بیارن

والا ی سریا امکانات بیل گیتسم داشتیم یا معتاد میشدیم یا علاف

بچه بیار از خودت بزن از زندگیت بزن از جوونیت بزن بزرگ کن اخر بیاد ب ادم توهین کنه بگه غلط کردید بچه اوردید

قرار نیست هممون بچه ها رو بفرستیم غیر انتفاعی

من خودم دوس دارم بچه هام غیر اننفاعی باشن تا الانم فرستادم اما دیدم هیچی یاد نگرفتن فقط پول میخوان از ادم

بچه باید خودشم جنم داشته باشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینجا تاپیک میزنن هرمدل دلشون میخواد حرف میزنن توقعم دارن تشویق بشن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه نظر بقیه تاثیری توی تصمیم به این مهمی داره؟

الان نبودی دختره تاپبک زده نمیتونید بچه بفرستید مدرسه غیر انتفاعی غلط میکنید بچه بیارید

فک کن کلی پول بدم بچم باهمچین ادمی تو ی کلاس باشه بمیرم بهتره ک

بابا ول کن اینجا رو. 

سایت تو تسخیر بچه دبیرستانی هاست. 

اونایی که لوس و. متوقع هستند و از بچگی هرچی خواستن براشون فراهم شده. بزرگم شدن،  شدن بچه هایی پرتوقع و طلبکار که هرچی خانواده فراهم کنه بازم دوقورت و نیم شون باقیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

طرف خونه نداره ماشین نداره حقوقش ۱۵ تومنه بچه برا چیشه دقیقا

اون فرق داره 

اینکه تاپیک میزنن تا بچه غیر انتفاعی نمیتونید بفرستید غلط میکنید بیارید داره ب همه توهین میکنه 

بابا ول کن اینجا رو. سایت تو تسخیر بچه دبیرستانی هاست. اونایی که لوس و. متوقع هستند و از بچگی هرچی خ ...

منکه دهه پنجاهیم ، ولی پس چی میخای مثل خودمون قانع و سر به زیر باشن ؟ هیچی نخوان ؟ 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اون فرق داره اینکه تاپیک میزنن تا بچه غیر انتفاعی نمیتونید بفرستید غلط میکنید بیارید داره ب همه توهی ...

اره اینکه چرته

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اون فرق داره اینکه تاپیک میزنن تا بچه غیر انتفاعی نمیتونید بفرستید غلط میکنید بیارید داره ب همه توهی ...

اونو ولش کن یه سر به تاپیک هاش زدم،  تمام شون بددهنی بود. 

ادمیزاد باید یه حداقل ادب و. تربیتی داشته باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به نظرم حق با بچه هاست البته نه همیشه ولی بیشتر مواقع واقعا کسی که زندگیش از حد متوسط خیلی پایین تره ...

حد متوسط چیه فک کن ۶۰ ،۷۰ تومن پول مدرسه بدی کلنم مدارس تعطیله زور نداره؟؟؟؟؟؟