2777
2789

من الان ماه سومم همچنان ی خون قهوه ای خیلییی کم ازممم اومد قطع شد ماه دومم داشتم شیاف دادن گفتن هماتومه

لطفا کسی تجربع ای داره بگه نگرانم نتونستم برم دکتر امروز

من تا چهار ماه استراحت مطلق بودن 

تموم شد 

هرروز یک قاشق نشاسته با اب سرد حل میکردم سر میکشیدم جای بچرو سفت میکرد 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماه خونربزی داشتین به قلب جنین که اسیب نمیزنع؟

تا سه ماه شدید بود تا لخته هم میرسید بیمارستان بستری نیشدم سوم تا ماه چهارم شد لکه بینی رفت رو به قهوه‌ای دکتر گفت خوبه وقتی قهوه‌ای عست یعنی خونای کهنه داره ازت خارج میشه و خون جدیدی نیست و نحران نباش فقط قرمز میشد نگران میشدم که سعی میکردم استرس نگیرم چون بدترش میکرد 

سونو انومالی گفت کلا رفع شده هماتوم و میتونی از استراحت مطلق دربیای ولی در کل تا ماه هفت مواظب خودم بودم زیاد کار نمیکردم

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
چهار ماه خونربزی داشتین به قلب جنین که اسیب نمیزنع؟

نه اصلا خداروشکر اتفاقا نمیدونم ماه چندم بودم که اکو قلب جنین منو فرستادن خداروشکر همه‌چیز اوکی بود 

توکلت به خدا وقتی خدا بخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی تو سخت‌ترین شرایط