2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش کاملا علائم pms داشتمطوری ک اصلا فکر نمیکردم باردار باشم، به شدت عصبی بودم و سینه درد هم داشتمی ...

پس علائم اصلی بارداری از چند روز بعد شروع شد 

من سینه هام هر از گاهی تیر میکشه اما مداوم نیست

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

من علائم خاصی نداشتم تا ده روز بعد تاخیر بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش دادم مطمعا شدم تقریبا از چهار هفته یا پنج هفته بودم ویار شدید گرفتم آب هم نمی تونستم بخورم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

من علائم خاصی نداشتم تا ده روز بعد تاخیر بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش دادم مطمعا شدم تقریبا از چهار ...

منم سر بارداری قبلیم هیچ علائمی نداشتم و بعد از هشت هفته هم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم 

میگن اونایی که علائم ندارن بچه نطفه قوی ای نداشته!

منم سر بارداری قبلیم هیچ علائمی نداشتم و بعد از هشت هفته هم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم میگن اون ...

به این حرف ها نیست منم بارداری قبلم تا هشت هفته علائمی نداشتم به جنسیت هم هست دختر زودتر شروع میشه پسر دیر تر البته تجربه منه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

به این حرف ها نیست منم بارداری قبلم تا هشت هفته علائمی نداشتم به جنسیت هم هست دختر زودتر شروع میشه پ ...

ممنون عزیزم