2777
2789
عنوان

چند روزه که همش باهم بحث میکنیم

119 بازدید | 8 پست

چند روزه همش بحث میکنیم باهم 

بخدا همشم الکیه مثلا زنگ زده خیلی خوب صحبت میکنیم یهویی اون یه چی میگه من میگم تو چیکار داری و فلان همینجوری بحث مون میشه یه دعوای بزرگ راه میوفته سه روزه همینجوری پیش می‌ره 

باز زنگ می‌زنیم میگیم ولکن دیگه بحث نکنیم نیم ساعت بعد یه دعوا و بحث دیگه پیش میاد😐

بخدا خسته شدم از این همه بحث.

یکم پیش بهم گفت معلوم نیست رابطه ما پایدار باشه چی باشه.

بعد گفت یکم بیشتر این دعواها مون طول بکشه خودت خسته میشی دنبال آرامش میکردی ول می‌کنی میری

گفتم نه تو خسته نشی من آدم خسته شدم نیستم.

بخدا بچه ها کلافه شدم از این همه بحث و دعوا 

دلم یک آرامش میخاد. 

همین الان باز گفت قطع کن برم یه دوش بگیرم منم گفتم نه وایسا کارت دارم پیله کردم گفت خدافظ قطع کرد گوشیو 

الان برگرده باز بهش گیر بدم دعوا میشه 

بازم میگه مقصر همه دعواهای ما تویی😐😐

آخرم گفت که ما هیچوقت با هم کنار نیومدیم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بهش گیر نده و اهمیت نده خودت رو سرگرم کن سعی کن کمتر بحث کنید و وابستش کن احتمالا دنبال بهونس که بره

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گیر نده و اهمیت نده خودت رو سرگرم کن سعی کن کمتر بحث کنید و وابستش کن احتمالا دنبال بهونس که بره

بنده خدا چقدر انرژی بگذاره. چه فایده انرژی بگذاره وابسته اش کنه باز هم همین ادم هست. 

انتظار تغییر از هیچ ادمی نداشته باشید. 

حرفت رو بزن محکم رسا نه برای اینکه اون درکت کنه برای اینکه حقت هست 

اگر تو ذهنت این باشه خودم رو محکم ابراز کنم که اون من رو بفهمه هم درمونده ات میکنه هم اون رو لجباز میکنه یا فراری میشه. 

خودت رو ابراز کن برای اینکه خودت خودت رو بفهمی برای اینکه خودت دردت اومده 

امتحان کن نتایجشون فرق داره اینجوری بیشتر ازت حساب میبره. 

ناهشیار ادم خیلی چیزها رو میفهمه ناهشیار اون میگیره وقتی ابراز خودت برای تاثیر گذاری باشه ناهشیارش درک میکنه و میره تو لج یا فرار

امیدوارم واضح توضیح داده باشم. 

هر چی بخوای صدات رو بلندتر کنی که طرف درکت کنه فایده ای نداره میره تو لج بیشتر. 

اول خودت خودت رو درک کن اینطوری تنش توی رابطه کم میشه. 

اگر درک شدن رو فقط از اون بخوای همه فشارها رو میبری برای اون ادم. تو هم سهم خودت رو برای درک کردن خودت برای خودت بگذار. 

تنش کم میشه

بنده خدا چقدر انرژی بگذاره. چه فایده انرژی بگذاره وابسته اش کنه باز هم همین ادم هست. انتظار تغییر از ...

دقیقا کسی که بخواد بره با یه بهونه الکی می‌ره 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

خب مثلا الان چرا بهش پیله کردی که نره دوش بگیره 😐

بهش گفتم یه لحظه وایستا یه چیزی بگم گوشیو قطع کرد😐

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

دقیقا منم حس میکنم شما خیلی گیر میدی و باعث بحث میشی 

به جای این بحثای الکی یکم مهارت همسرداریتو ببر بالا

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24