__پناه__ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 602 عنوان هرچی فوت و فن واسه خوشمزه شدن قیمه بلدین رو بگین لطفا 75 بازدید | 7 پست من خودم توی قیمه گلاب و زعفرون و چوب دارچین میریزممزه ش خیلی خوب میشه خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔 دیروز | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11199 دیگه همیناست دیگهالبته مادر من توی برنجش گلاب میریخت و کلک رشتی میزد (اگر برنج ساده بود توی قیمه میریخت)و اینکه روغنچرب و چیل تر=خوشمزه تر ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
__پناه__ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 602 لیمو خشکالبته مغزش با لیموی زیاد خیلیی خوب میشه😍 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2905 گلاب؟من هلم میریزم نذریکی ازامام هم میکنم بخدا زبون زد همه فامیل قیمه هامب قول داداشم باید به دست بیاد کل فامیلمون روجمع کن قیمه هاشون مث من نمیشه 'بدونتویهمرواریدِمشکیبیصدفتهمردابم'
نارنگیترش عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 329 گلاب؟من هلم میریزم نذریکی ازامام هم میکنم بخدا زبون زد همه فامیل قیمه هامب قول داداشم باید به دست بی ... هل رو عرقش یا پودرش یا خودش اول میریزی یا آخر
__پناه__ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 602 گلاب؟من هلم میریزم نذریکی ازامام هم میکنم بخدا زبون زد همه فامیل قیمه هامب قول داداشم باید به دست بی ... آره گلاب مزه شو خوب میکنههلم خوبه خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2905 هل رو عرقش یا پودرش یا خودش اول میریزی یا آخر ۴۰ دیقه آخر خودشو سوراخ سوراخ میکنم میندازم توش ۴تادونه 'بدونتویهمرواریدِمشکیبیصدفتهمردابم'