2789
عنوان

نفرین پدر

88 بازدید | 7 پست

بنظرتون پدری که پدر نباشه وفقط اسمش پدره ولی هیچی از پدر بودن بلد نباشه و فقط تودهنش فحش و ناسزاس وحتی اسمتو نمیگه و بجاش با لحن بد صدات کنه وحتی از خرج ومخارج و کالایی که تو میپوشی ودارو و درمان تو خبر نباشه  ولی ازتو توقع داشته باشه 

توام تاحالا کار اشتباهی تو زندگیت انجام نداده باشی تلاش کردی انسان درستی باشی وبی احترامی نکردی بهش وفقط تنها کاری که در مقابل پدرت انجام میدی اینه که کاملا ازش دلسرد بشی و نه ازش نظری بخوای نه اهمیتی بدی نه انتظاری  داشته باشی چون میدونی این ادم بودونبودش فرقی نداره 

ولی اون پدر بخواد بیخود باهات دعوا کنه و نفرینت کنه 

بنظرتون همچین ادمی نفرینش میگیره؟ 

نه

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

ولی تو نفرین کنی میگیره

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بی حرمتی کنی اره 

حتی اگه ظالم باشه

اما اگه بی حرکتی نکردی ظلم نکردی ، نه

آیه ۳۹ سوره یونس درباره اوناییه که پیامبرشونو تکذیب میکردن.از ویژگیای یه احمق اینه که هم تو تیم یه پدوفیل اپستینیه هم دم از قرآن میزنه.پیرزن فحاش تکلیفش با خودشم معلوم نیس از بس طرفداری اپستینیا رو کرده عقلش تعطیل شده هنوز مونده قدرت خدا رو ببینه

نه. 

تو اسلام همينطور كه احترام به والدين هست ،برعكسش هم هست. 

اصلا نفرين همچين ادمي به خودش برميگرده بنظرم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اگه بی حرمتی کنی اره حتی اگه ظالم باشهاما اگه بی حرکتی نکردی ظلم نکردی ، نه

نه من هیچ زمان بهش ذره ای بی احترامی نکردم 

فقط امروز بهم گفت اینقدر ازت بدم میاد که کاش گمشی بری پامم خونت نمیزارم 

گفتم من تابه این سنی که رسیدم یکبار ازت چیزی نخواستم خودم کار کردم براخودم هرچیزی خریدم نه محبت تورو دیدم نه خیرتورو دیدم منم برم نزدیکت نمیام 

نه من هیچ زمان بهش ذره ای بی احترامی نکردم فقط امروز بهم گفت اینقدر ازت بدم میاد که کاش گمشی بری پام ...

درخواست دوستی میدم اونجا شماره مشاور مذهبی میدم

آیه ۳۹ سوره یونس درباره اوناییه که پیامبرشونو تکذیب میکردن.از ویژگیای یه احمق اینه که هم تو تیم یه پدوفیل اپستینیه هم دم از قرآن میزنه.پیرزن فحاش تکلیفش با خودشم معلوم نیس از بس طرفداری اپستینیا رو کرده عقلش تعطیل شده هنوز مونده قدرت خدا رو ببینه