2777
2789

تاپیک هایی مبنی بر این که از مادرم متنفرم رو خوندم گفتم همفکری کنیم که چه طور محبت کنیم که در اینده بچه هامون حس خوبی نسبت به ما داشته باشن

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم

به نظر من گاهی اوقات بایدتوقع بچه هارا اورد پایین. احترام پدرو مادر در خانواده حفظ بشه درعین رفاقت. 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یه کتاب  میخوندم نوشته بود بچه هاتون رو محکم بغل کنید تو چشماشون نگاه کنید وبگیید که دوسشون دارین

تو یه کتاب  میخوندم نوشته بود بچه هاتون رو محکم بغل کنید تو چشماشون نگاه کنید وبگیید که دوسشون ...

درسته😎

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بایدبابچه بچگی کرد ودوست بود

من خیلی بابچه هام بازی میکنم ووقت میذارم انواع واقسام بازیا

امادرعین حال به موقعش سختگیری هم دارم

اهل ابرازم زیادم

بنظرم نتیجش بد نبوده تاحالا خداروشکر

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مثلا کتابامونو میچینیم رو میز دخترم میشه فروشنده من میرم ازش کتاب میخرم وپسرم رستوران داره زنگ میزنم برام مثلا غذا سفارش میدم میاره الکی کارت میکشم بچه ها خیلی ذوق میکنن ودوست دارن این مدل بازی رو

من که اوایل خیلی قربون صدقه شوهرم میرفتم بعد که بچه اومد اون کمرنگتر شد بچم شد هممممه زندگیم

گاهی دلم میسوزه برای شوهرم بهش محبتم کمتر شده هی هم بخودم میگم دفعه بعد جلوش بچه رو ایقد ناز و بوس نکنم اما بازنمیتونم😑😓😖

اما هنوز هردوشون رو ابراز محبت میکنم

« خدایا شکرت »

وقتي براش وقت بذاري 

باهاش بازي كني ، با هم خريد برين، پارك ، گردش... 

تو خونه به جاي موبايل دست گرفتن كنارشون باشين 

شب براشون كتاب بخونين  

ازشون نظر بخواين ، بهشون حس اعتماد داشتن رو منتقل كنين ، يه مثلا" راز" رو باهاش در ميون بذارين

وقتي باهاشون واقعا دوست باشين ، شما رو دوست دارن 

و صد البته ابراز فيزيكي محبت مثل در آغوش كشيدن و بوسيدن هم يكي از راه هاي نشون دادن محبته كه بعضي پدر ومادرها يادشون ميره

یا وقتی پسرم کمک میکنه پشت تلفن وقتی با مادرم حرف میزنم میگم خدایا شکرت این پسرو به من دادی همش کمک حالمه مثلا یه جوری که خودش نشنوه

بایدبابچه بچگی کرد ودوست بود من خیلی بابچه هام بازی میکنم ووقت میذارم انواع واقسام بازیا امادرعین ...

مثلا در طول روز چند ساعت با بچه ها بازی میکنین؟من بیشتر از یه ربع نمیتونم بچم پسره روی یه بازی تمرکز نمیکنه زود خسته میشه میگه یه بازی دیگه 

مثلا در طول روز چند ساعت با بچه ها بازی میکنین؟من بیشتر از یه ربع نمیتونم بچم پسره روی یه بازی تمرکز ...

من درحدود۲ ساعتی میشه کلا، باهرکدوم یه جور

باپسربزرگم شطرنج یا بازی کامپیوتری گهگاهی 

ولی بابقیشون بیشتر

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤