2777
2789
عنوان

با رابطه کاملا محافظت شده ممکنه باردار شده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 28 پست
با م ن ی باردار میشه فقط. پیش آب درصدش خیلییییییی پایینه

دختر عموم همیجور باردار شد 😅😅 بچه پشت سر همی هم داشت 🤦🏻‍♀️🥲

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

الان ک بترکه تاپیک 🤧😅

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اسپرم قوی و تخمک فوق العاده فعال و سالم بله با پیشاب هم میشه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
با اسپرم قوی و تخمک فوق العاده فعال و سالم بله با پیشاب هم میشه

زیادی فعال و سالم بودن اینجا به ضرر آدمه 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

با پیشاب؟

میترسم مسدود شیم ادامه بدیم 😅

بنظرم قفل کن گروه رو 

بلههه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

نزدیک تخمک گذاری خودمون هم باشه تاثیر داره . همش به اونا بستگی نداره 

تو پیشاب هم اسپرم هست ی سرچ بزن کامل متوجه میشی موقع ارضا هم از کاندوم استفاده کرده بود

عزیزم یه سوال ممکن هست تو بارداری خونریزی داشته باشی برا خواهرم میپرسم بعد میگه کنار سینه هام هم خیلی درد میکنه آزمایش بارداری دو هفته پیش داد منفی بود بهش گفته یک هفته دیگه بیا باز واینکه دوهفته بعد از پری خونریزی میکنه بک هفته خوب میشه الان میگه لکه بینی دارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم یه سوال ممکن هست تو بارداری خونریزی داشته باشی برا خواهرم میپرسم بعد میگه کنار سینه هام هم خیل ...

شنیدم که بعضی ها تو بارداری پریود هم میشند و شاید تا چند ماه ندونن با دارند ولی اگه آزمایشش منفی میشه که باردار نیست

شنیدم که بعضی ها تو بارداری پریود هم میشند و شاید تا چند ماه ندونن با دارند ولی اگه آزمایشش منفی میش ...

منم بهش میگم برو سونو شاید کیست داری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜