2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم سوالی داشتین درخدمتم؟ واقعا مطب مامایی ندیدین؟؟؟🧐🧐😳😳😳 ماما خصوصی نیاز نیست حتما مطب داشت ...

سلام عزیزم :))

من ترم دو مامایی هستم .متاسفانه انقد از بازار کارش بد گفتن دلسرد شدم.شما الان شاغلی؟

بله عزیزم بیمارستان تامین اجتماعی حدودا دوسال و سه ماه میشه ک استخدام شدم❤️

چه خووب . میشه یه کم در مورد وضعیت کاریش توضیح بدی عزیزم؟ بقیه همکلاسیاتونم تونستن کار پیدا کنن؟

بله تموم دوستام الان سرکارن بیشترشون بخش خصوصی ان 

بستکی داره کدوم شهر زندگی میکنی

بازار کارش هم هی بگی نگی بد نیست شانسی ه دیگه

خودمم با آزمون استخدام شدم کلی هم خوندم چون شرکت کننده زیاد بودن سه نفر هم بیشتر نمیخواست

ایشالله شما هم درستون ت شد استخدام میشین توکل برخدا❤️🌺

[QUOTE=56233473]بله تموم دوستام الان سرکارن بیشترشون بخش خصوصی ان  بستکی داره کدوم شهر زندگی میکنی بازار کارش ...[/QUOTاونایی که تو بخش خصوصی کار میکنن استخدام نیستن دیگه؟ درآمدشون چطوره؟

شرمنده زیاد سوال میپرسم عزیزم 💙

آها من اصلا تا بحال ندیدمشون...آخه همه پیش متخصص میرن چرا اصلا مطب برن پیش ماما؟

ماما رو برا زایمان طبیعی میگیرن. تازه خیلیا زیر نظر ماما هستن از اول بارداری و دکتر زنان نمیرن. بعضیاشون از پزشک هم سوادشون بیشتره و عالی ان

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
عزیزم شما تو شهر بزرگ هستید؟ مامایی که گفتید حدودا چن سالش میشد؟

نه زیاد بزرگم نیس شهرم. ولی چند تا ماما داره ک مطب دارن. و مامایی که من برا زایمانم گرفتم ۲۷ سال سابقه مامایی داره. کارش عالیه

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود...