2777
2789

قبل کرونا اقای دکتر ...متخصص داخلی طبقه پنجم میومد واسه ماساژ درمانی ناحیه ی کمر و گردن ، تا شروع کردم ب چرب کردن و نوازش کمرش چرک زیر دستکشم قل میخورد ، منم دونه دونه چرکارو میزدم کنار ک بتونم تمرکز کنم اما اونقد حجمش زیاد میشد ک بیخیالش میشدم ، ب شدت هم بوی عرق میداد و جلسه ی دوم ب بعد دوتا ماسک میزدم ولی این پایان ماجرا نبود و گاهی گاز معده شم توی فضا پخش میشد و این داستان ۲۰ جلسه ادامه داشت ، چون ب نوعی همکار و مثلا متخصص بود نمیتونستم بهش بگم تحمل این شرایط برام مشکله ، هر جلسه هم کلی ابراز رضایت از بهبودیش میکرد ، قسمت جالب ماجرا خانومش بود ک هر بار میگفت ملافه ی تخت نوئه ؟ زن برو شوهرتو بشور اصلا ببرش غسالخونه من پولشو میدم ، بوگیرم نصب کن روش 

فیزیوتراپیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت نمیکرد بنده خدا

بوی عرق و چرک و کثیفی هیچی چطوری بوی باد معده‌اش رو تحمل میکردی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا با دستکش ماساژ میدی؟

برای منوال تراپی بر عکس ماساژ لزومی نداره مستقیم ارتباط بگیری ، مهم نوع حرکات کف دست و انگشت روی بدنه بیماره و حرکات اصلاحی و کشش . ولی بهداشت منم مهمه

فیزیوتراپیست

شما بهتره یه حموم بذارید اونجا قبل ماساژ یه دوش اجباری بگیرن😄

فقط ماساژ نیست . گاهی فیزیوتراپی شون برای ناحیه ی لگنه یا باسن ، لباس زیر شون ب شدت کثیف یا حتی لکه داره . البته خیلی کم پیش میاد 

فیزیوتراپیست