بایکی تورابطه ام دوسال به شدت عصبیه بعد بارشوتی میبره شغلش اینه دوسه پرونده درگیری وخلاف هم داره ولی من عاشقشم حتی الانم باسند بیرونه یه خواستگاردیگه دارم سنتیه آشناس شاغله پولداره به شدت دوسم داره آدم متشخصیه حتی ظاهر اینم ازپارتنرخودم بهتره اخلاق وخانوادشم بهتره ولی من دلم پیش اونه به نظرتون تصمیم درست چیه😭🤔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر جان يك دوره مشاوره و تراپي برو كه از اين رابطه سمي بيايي بيرون! الان با اين عروسي كني خودت بدبخت ميشي (دور از جون) و با خواستگارت عروسي كني اونو بدبخت ميكني
دلت میخواد با دوتا بچه و یه شوهر خلافکار و دست بزن دار طلاق بگیری و خودتو بدبخت کنی
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی