2777
2789

بایکی تورابطه ام دوسال به شدت عصبیه بعد بارشوتی میبره شغلش اینه دوسه پرونده درگیری وخلاف هم داره ولی من عاشقشم حتی الانم باسند بیرونه یه خواستگاردیگه دارم سنتیه آشناس شاغله پولداره به شدت دوسم داره آدم متشخصیه حتی ظاهر اینم ازپارتنرخودم بهتره اخلاق وخانوادشم بهتره ولی من دلم پیش اونه به نظرتون تصمیم درست چیه😭🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چو داني و پرسي، سئوالت خطاست!

دختر جان يك دوره مشاوره و تراپي برو كه از اين رابطه سمي بيايي بيرون! الان با اين عروسي كني خودت بدبخت ميشي (دور از جون) و با خواستگارت عروسي كني اونو بدبخت ميكني

وا دختر دوراز جون مگه عقلت کمه؟

همونی که الان باهاته و میگه دوست داره چهارسال دیگه بدترین بلاها رو سرت میاره که از انتخابت پشیمون میشی

بعنوان کسی که با احساساتم شریک زندگیمو انتخاب کردم نه با منطق و عقلانیتم بهت نصیحت میکنم عاقلانه تصمیم بگیر

خب تو مریضی 

دلت میخواد با دوتا بچه و یه شوهر خلافکار و دست بزن دار طلاق بگیری و خودتو بدبخت کنی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بهتره فعلا هیچ کدومو انتخاب نکنی برای اینکه هنوز از لحاظ فکری کامل نشدی و میخای با احساست تصمیم بگیر ...

آفرین

من دهه شصتی هستم هم دوره ای های من بیشترشون از جمله خودم احساسی ازدواج کردیم و هیچی از توش درنیومد