2777
2789
عنوان

تو رو خدا لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
@taherehss‍ میدونین شما 😭😭😭

برا من یه بار پیش اومد. خودم بازش کردم و خشکش کرذم. ولی تو اگه بلد نیستی سریع ببر تعمیرات خودشون باز میکند خشک میکنن داخلشو

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آب نریخته بود روش توی کیف بود آب از کیف نفوذ کرده بود روش نم داشت ولی زدمش به شارژ 😭😭

ب شارژ نزن اصلا. من مهندس برقم. اینجور مواقع باید هیچ جریانی ب لپتاپ وصل نشه. اگ باتری داخلش نیس اونم جدا کن. پشتش سشوار باد سرد بگیر و روی کیبورد هم. ببین روشن میشه یا ن. اگه پیچ گوشتی داری و گارانتیش گذشته بازش کن. احتمالا یه پیچ هم زیر یه برچسب داره. اونم باز کن. بعد سوکت باتری را ازاد کن و باتری دربیار. بعد اروم با باد سرد خشک کن. اگ میترسی دست نزن خودت و ببر تعمیرات. فقط طولش نده زود ببر تا قطعات اسیب ندیده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
برا من یه بار پیش اومد. خودم بازش کردم و خشکش کرذم. ولی تو اگه بلد نیستی سریع ببر تعمیرات خودشون باز ...

میدونین آب نریخت روش فقط خیلی رطوبت جذب کرده بود بعد روشنش کردم روشن نشد. الانم نمیتونم ببرم ۴ ۵ ساعت دیگه چیزیش میشه؟ 😭😭😭گذاشتم تو هوای آزاد 

میدونین آب نریخت روش فقط خیلی رطوبت جذب کرده بود بعد روشنش کردم روشن نشد. الانم نمیتونم ببرم ۴ ۵ ساع ...

تو هوا آزاد نذار. سشوار بگیر. باد سرد. یا باد گرم از راه دور

بلد نیستم بازش کنم همینطوری باد سرد بگیرم روش تا چند ساعت دیگه که ببرم پیش تعمیرکار ؟😭

اره بگیر اگ درست نشد ببر. از پشت لپتاپ ک یه سری سوراخ داره بگیر و از روی کیبورد هم بگیر