2777
2789
عنوان

مشخصات ی خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن میدونم میگم چجوری با ژله قاطیش کنم

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش قاطی کن بذار رو بخار کتری بذار قشنگ حل بشه ...یک لیوان بستنی رو بذار بیرون آب بشه...ژله که یه کم خنک شد قاطی کن باهم 

فقط قالی تمیزباشه قالی برامن مهمه وقتی میرم یه جاقالی هاش لک نداره میفهمم زن تمیزیه 😁😁😁چون خودم ...

فرشو مبلو پرده همه وسیله هارو سه ماه پیش عوض کردم وسایل اشپزخونم ک مدام در حال وایتکس زدن ولی استرس دارم هیچوقت راضی نیستم شوهرم دیگ از دستم خسته شده

اخه فامیلای ما همه وسواسین خودمم اینجوریم ی سری رفتم خونه جاریم ب اسکاجش مو چسبیده بود اصلا حالم بد ...

دروغ چرا؟ منم ببينم حالم به هم ميخوره! حتي معلم پيانوي بچم ميخواد بياد خونه رو ميسابم! خونه بقيه هم خيلي نگاه ميكنم😂

همين كو كه گفتي به نظرم مهمترين چيزه، روي مبل رو با اين چسب رولي ها تميز كن مو نباشه فقط!

دستی چندخریدین منم خریدم دستی ۲۸۰مامانم میگه گرون گرفتی برای منم خط های طلایی داره

وای چقد خوب گرفتی یونیکشو گفت 560من مارک کاراکا گرفتم 380 گفتم حالا یونیک نباشه رنگشم پسته ای عکس بفرستم؟

فرشو مبلو پرده همه وسیله هارو سه ماه پیش عوض کردم وسایل اشپزخونم ک مدام در حال وایتکس زدن ولی استرس ...

سخت نگیرمنم شبیه شمام بیشتر مریضم بنظرم تایهوانسان عادی البته من شوهرمم شبیه خودم شده دیگه تقریباااا حتی بچه هادرهایه اتاق رودست میکنن سریع دستمال جادویی روخیس میکنن میکشن