2777
2789
عنوان

شوهرم سر پول باهام دعوا میکنع

254 بازدید | 35 پست

من تازه دوماهه میرم سرکار همش به من میگه همراه بانک نصب کن من بدونم پولاتو چیکار میکنی چند میگیری

قبلا سر جهیزیه همش اذیتم کرد فلان چیز نیاوردی مامانت بهت کم جهاز داده فلان دلم ازش شکسته نمیخوام بدونه حقوق واقعیم چنده چون آینده من با این معلوم نیس آدم مهربونی واسم نیست برگشته میگه 

هرچی حقوق میگیری بیار وسط تو زندگی خرج کنیم منم میگم نه همشو نمیارم همینکه خرج خودمو میدم از تو نمیخوام کافیه

هبچ پولی هم بهم نمیذه 

بهش گفتم کمک میکنم ولی همشووسط تمیارم 

از وقتی اینو گفتم نمیاد دنبالم سرکار نمیبره منو با ماشین جاییی میگه من حمال تو نیستم مفت ببرم و بیارمت 

میکه اکه قرار نیس پول بدی برو. خونه بابات دوماهه میرم سرکار عر روز دعواس بعدم میگه میرم سرکارت میگم ایتو دیگه نزارین کار کنه چون پول نمیاری خونه 

حق با کیه من چیکار کنم تو رو. خدا راهنماییم کنین خستم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماس 

از حقوقت برای خودت پس انداز کن این مرد مرد قابل اعتمادی نیست

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

وظیفه نداری خرج خونه بدی چیزی هم ک بدی لطفه

ما ی همکار داشتیم شوهرش بشدت پولکی بود یعنی میومد سراغش انگار آژانس گرفته باید پول میداد

هزینه های دیگر بااخانم بود و مرده زبون درااااز

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
از قبل صحبت نکرده بودید؟ اگه میدونستی اینطوریه فعلا نمیرفتی سرکار، تا باهم کنار بیاید. خیلی آدم بی م ...

این کاری که رفتم خیلی دوسش دارم نزدیک دو سالم طول کشید جور بشه برم نمیدونم چیکار کنم 

حق با شماس از حقوقت برای خودت پس انداز کن این مرد مرد قابل اعتمادی نیست

دیروز یه دعوایی انداخت تو خونه ضبح میخواستم برم برای طب کار واسه بیمه کردنم گفتم پاشو منو ببر میگه اون تو اونم اسنپ خودت برو زنگ زدم بابام اومد دنبالم دلم ازش شکسته 

چقدر بی فرهنگ و بیشعووووور 

خاک بر سرش کنن 

بگووو وظیفته 

تا چشمت کووووور ک چقدر میگیرم ب تو چ 

اشغال گااااو 

چجوری داری باش زندگی میکنی؟؟؟؟؟ 

بش بگووو مامانم نگاه ب دامادش کرده و جاهاز داده الان ک فک میکنم از سرتم زیادیه گااااو😑😑😑😑

چیکار کنم میترسم بره بگه اینو نزارین کار کنه ابروم بره پیش عمکارام

از حقوقت پس انداز کن ی مبلغ کمی بده بهش هرچند ک درستم نیست

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖