golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8899 عنوان تو پسرکی بودی 109 بازدید | 13 پست قند عسل کی بودی، لاسو کی بودی؟ اگوری پگوری من.. هوسباز لاشی فرشته کوچولو💫🧚♀️ دیروز | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_yas عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1824 💔 هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10694 الله اکبر درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 7532 🙄😳بگو که چالشه🤦🏻♀️😑 سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11496 ساعت ۳:۳۶ به وقت نی نی سایت 😂😂😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8899 خداشاعده نمیدونم بخندم یا گریه کنم دوراهی خیلی سخته خودمم همینطور😔🤣 فرشته کوچولو💫🧚♀️
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8899 حتما هم اسمش امیره..😅 نه 🤣😔 فرشته کوچولو💫🧚♀️