سلام۵روزپیش۵کیلوبرنج روپاک میکردم که بچه هام۳ساله .دوساله هستن به برنج دست زدن بعد زدن دهنشون بعدنگاه کردم داخل برنج دوتافضله موش هست تادستاشون روبشورم یه ربع شد. پسرم طی این چند روز ۳ بار گفت دلم درد میکنه. که نمیدونم بخاطر اینکه دستشویی نگه میداره دلدرد گرفته بود یا نه ...... ۵روزبعدش بیرون بودن دست به سنگ ریزهای که روی زمین پارکینگ عمومی هست زدن و دستشون روبه دهنشون زدن همین که اومدیم خونه اول دخترم تب بالا رفت بعدپسرم تب۴۰درجه شددکترگفت.آنفولانزا.گلو چرک کرده و سرفه میکنن دوتاشونم هروز۱بارهردوتاشون هم بالا میارن نگرانم از برنج باشه🥲🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم از برنج نیست. اصلا ممکنه اونی که شما دیدین فضله موش نباشه برنج های شمال یه چیزای کوچیک مشکی داخلشون هست که فضله نیست. در ضمن برنج اصلا خیس نبوده و رطوبت نداشته که بخواد میکروب رو انتقال بده
میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.