2777
2789
چرا تا میگن زن مقصره میشن زن ستیز آخه زنای خراب زیاد هست که مرد رو بلده کنترل کنه و بکشه سمت خودش مر ...

دقیقا چون انگار زنن اشکالی نداره 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما خانوما ک میرسه مقصر نیستین

وقتی مرد متاهله وی زن دیگه رو وارد زندگیش میکنه ک زنه مجرد بوده اره مرد مقصرع بیشتر

حالا اینو گوش کن

وقتی زن متاهله و ی پسر مجرد وارد زندگیش میکنه همزمان زن مقصره بیشتر

وحالا اگه دوطرف متاهل باشن وباز وارد رابطه مجدد بشن همزمان دوطرف باهم اندازه مقصرن ک گند زدن ب زن یا شوهر اصلیشون

اوکی

منظورم اینه اونی ک تعهد داره زن ویا شوهر وبچع داره وخیانت میکنه هزاربرابر مقصر تره 

.

خوب روز به روز بیشتر میشن و مسافرت همراه مرد میشن ساعتی پول یا حقوق میگیرن با استایل مد روز

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

هر دو مقصرن ببین ما خودمون زنیم زنی تا خودش نخواد هیچ مردی نزدیکش نمیتونه بشه

مردی هم  که ب زن وبچش و که از خون خودشه تعهد نداره حرومزادس و مقصرتره

اوکی جانم؟

کسی ک تو رابطس وی رابطع جدید شروع میکنه اشغاله اشغاله چ زن چ مرد 

مرد میگه گول خوردم چرا واسه چیرای دیگ گول نخورده؟پس خودش خواسته

.

مردی هم که ب زن وبچش و که از خون خودشه تعهد نداره حرومزادس و مقصرترهاوکی جانم؟کسی ک تو رابطس وی راب ...

درسته

ولی مردا نمیگن گول خوردم پررو تر از این حرفا هستن

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

وقتی مرد متاهله وی زن دیگه رو وارد زندگیش میکنه ک زنه مجرد بوده اره مرد مقصرع بیشترحالا اینو گوش کنو ...

تنوع طلب هستن دیگه بعد آه ما اینه میرن با  یه آدم زشت

خدایا به امید تو