2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم توروخدا بیاین راهنمایی کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 47 پست
خیلی خوب کاری کردی دلیل طلاقت چی بود به نظرت به خاطر وابستگیش به خانوادش دادگاه اجازه طلاق میده؟

بد دلی.البته من دو هفته بعدش گفتم نمیخوایم دو هفته هم دعوا و کشمکش و قهر. ۳ ماه فرصت دادم مشاوره رفتم مطمئن شدم درست نمیشه و جدا شدم 

توافقی جدا بشین راحت تر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره مشکلش اینه که شدیدا وابسته به خانوادشه هیچ تصمیمی نمیتونه بدون اجازه اونا بگیره

بنظرم حرف مردم پشت سرت، بعد از طلاق بهتره تا یک عمر زندگی با این آدم دیوانه می شی دخالت اونا تو زندگی احازه ننیده آب خوش از گلوشون پایین بره گول پولش رو نخور مطمئن باش خرج کردنش هم دست اوناست

به آینه بنگر، منجی در آینه است  

بد دلی.البته من دو هفته بعدش گفتم نمیخوایم دو هفته هم دعوا و کشمکش و قهر. ۳ ماه فرصت دادم مشاوره رفت ...

من هیچی نمیخوام توافقی جدا میشم ولی خانوادم میگن خیلی زود هنوزباهاش آشنا نشدی

خرج کردنش نمیدونم چون تا حالا باش نرفتم بیرون

خرج کردن منظورم کافه و رستوران نیست

مسافرت و خریدهای بزرگ مثل طلا و وسیله خونه یادمه یکی از دوستای من باریک پسر پولدار ازدواح کرده بود بازاری بودن بعد میگفت پسره خیلی خوبه اما دخل و خرج با بابائه شریک هستن بعد خیلی با حساب و کتابه یعنی حتی برای مسافرت هاشون بابائه باید اجازه بده که این ماه می تونن برن یا نه از این لحاظ ناراحت بو د

به آینه بنگر، منجی در آینه است  

چه بد چجوری زنش شدی پس؟ چند وقت نامزد بودید؟

نزاشتن نامزد بمونم همش ۳روز نامزد بودم خودش دوستم داره ولی من هیچ حسی بهش ندارم حس میکنم مردانگی نداره همش به حرف خانوادشه منم به اجبار باهاش ازدواج کردم 

نزاشتن نامزد بمونم همش ۳روز نامزد بودم خودش دوستم داره ولی من هیچ حسی بهش ندارم حس میکنم مردانگی ندا ...

چند سالته؟ اون چندسالشه؟ اگه ببشتر نامزد بودی زودتر میفهمیدی که ازدواج نکنی حداقل الانم سریع تصمیم گیری نکن صبر کن یکم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خرج کردن منظورم کافه و رستوران نیستمسافرت و خریدهای بزرگ مثل طلا و وسیله خونه یادمه یکی از دوستای من ...

اینم خانوادش اجازه نمیدن تنهایی جایی بره نه بخاطر پولش بخاطر اینکه میترسن چیزیش بشه خیلی بدم میاد ازش