2789
مطمئنا تو هم چیزایی داری که خیلیا حسرتشو دارن مثلا پدر و مادر و سلامتی و...یادت باشه زود ازدواج کردن ...

گفتم متاسفانه فقط بحث ازدواج نیست، بحث همه چیز هست

یکیو میبین هم خوشگله هم خانواده خوب و پولداری داره هم شغل خوب داره و هم همسرش خوبی گیرش میاد

اونوقت یکی هیچکدوم اینارو نداره و دقیقا شرایطش برعکسه

...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا بزرگه اما دخترایی که سنتون بالای ۳۰ هست لطفا برای ازدواج خودتون هم تلاش کنید من خودم شرایط خانوا ...

اخه چطور میشه تلاش کرد

من خودم شاغلم واقعا گزینه خوبی سر کار هم نیست و البته اینو هم بگم اکثرشون متاهل هستن، مجردا هم که شرایطشون از خودم بدتره

خود پسرا هم دیگه میرن سراغ دختر پولدار

...
شما میتونید راحت و بی دغدغه حرف بزنید ولی من لکنت دارم و این شده کابوس شبانه روزم

عزیزم ، اشتباه منو نکن لطفا

رو هرچیزی فوکوس کنی اون مساله برات پررنگ و بزرگتر از حد واقعیش میشه ، به جاش گفتار درمانی رو شروع کن ولی با استمرار ♥️

hodanoor.candles پیج اینستام

گفتم متاسفانه فقط بحث ازدواج نیست، بحث همه چیز هستیکیو میبین هم خوشگله هم خانواده خوب و پولداری داره ...

قرار نیست همه در این دنیا برابر باشن

زندگی سخت گیر و قلدر هست

هر چیزی فکر میکنی بده بدترشم هست

مثلا الان وصع مردم غزه

یا حال زنان و کودکانی که قاچاق میشن

یا جوونای سربازی که در جنگ می میرن...

دنیا همینه

شما میتونید راحت و بی دغدغه حرف بزنید ولی من لکنت دارم و این شده کابوس شبانه روزم

من شنیدم با یه سری تمرین ها خیلی بهتر میشه، یکی از فامیلهامون که پسر هست این مشکل رو داشت میرفت کلاس الان کامل مشکلش حل شده، البته سالها پیش میرفت

...
خواهرقشنگ وناز ودل پاک منم مجرده دلم کبابه براش. الهی خدا یه دری به روی مجردهای سن بالا بازکنه همگی ...

دعات قشنگه خیلی مهربونی 

ولی مثلا ازدواج چیه که اینجوری در برابرش ببخشیدا عاجزی 

این فقط،فرهنگ ما ایرانیاس 

نمیگم بده ولی وقتی جور نشه بخدا که چیز مهمی نیست 

البته بچه ها همیشه به خوشگلی نیست من ادم خوشگل و پولدار زیاد دیدم ازدواج نکردن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اخه چطور میشه تلاش کردمن خودم شاغلم واقعا گزینه خوبی سر کار هم نیست و البته اینو هم بگم اکثرشون متاه ...

دوست عزیز من و همسرم مجازی آشنا شدیم چندین سال قبل

تلاش کن تا دیر نشده معرفی، سایت همسریابی، دنیای مجازی و ... فقط احتیاط کن اما برای رسیدن به خواسته ات تلاش کن و دست روی دست نذار

همسر من همیشه میگه قصدم این بود با یه دختر پولدار ازدواج کنم اما بعدش که با من آشنا شد کم کم شرایط زندگیم رو بهش گفتم می‌گفت با خدا معامله کردم که در ازای ازدواج با تو برکت به زندگیمون بده البته در طول سالهایی که ازدواج کردیم هم سختی زیاد کشیدیم ولی پای هم ایستادیم 

دعات قشنگه خیلی مهربونی ولی مثلا ازدواج چیه که اینجوری در برابرش ببخشیدا عاجزی این فقط،فرهنگ ما ایرا ...

مهم نیست ۱۰۰درصد من خواهرم شاغله خوشحاله پس انداز خوبی هم داره 

ولی اینکه همه خواهر برادرا ازدواج کردن رفتن سر زندگیشون واون تنهاس آزارم میده خودش عین خیالش نیست ها مطمئنم 

❤ 
البته بچه ها همیشه به خوشگلی نیست من ادم خوشگل و پولدار زیاد دیدم ازدواج نکردن

قبول دارم ولی اونی که خوشگل و پولداره دیگران رو نمیپسنده و اونی که این دوتارو نداره بقیه نمیپسندنش و این خیلی بده

...
قبول دارم ولی اونی که خوشگل و پولداره دیگران رو نمیپسنده و اونی که این دوتارو نداره بقیه نمیپسندنش و ...

👀👓  تاحالا از این زاویه ندیده بودم 👌

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌