2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این وضع آخه

130 بازدید | 21 پست

سلام 

من امروز متوجه شدم دانشگاه سراسری مجاز شدم با رتبه ۶۱ یا ۶۴ هزار انسانی 

و چهل تا انتخاب رشته کردم 

بابا و مامانم یعنی همه جا گفتن دانشگاه سراسری قبول شد یعنی همون مجاز شدن 

میخواستم بگم میشه رفت سراسری تا آبروم نرفته بین فامیل ؟؟

اصلا برای انتخاب رشته نرفته بودم بازار 

رفته بودم کاری داشتم که انجام بدم کاملا یهویی از طریق یکی از دوستانم که تو کافی نت بود امروز متوجه شدم داره انتخاب رشته میکنه 

دیگه منم کارنامه کنکورم رو گفتم نگاه کنن دیدن سراسری مجاز شدم ولی تو گوشی که خودم نگاه کرده بودم قبلا اصلا متوجه مجاز شدن سراسری نشده بودم 

دیگه تو کافی نت از بابا و مامانم اجازه گرفتم انتخاب رشته کنم و کردم 

ولی اومدم خونه فهمیدم کل فامیل فهمیدن 

کلا استرس گرفته منو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میخوای بخونی؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
حتی تو پیام سپردم که به کسی اصلا نگین ولی کار از کار گذشته بود

اصلا مهم نباشه برات گفته ک گفته فدای سرت 

زندگی ما برای کسی اونقدر ک فکر میکنیم مهم نیست

در اومدی ک خوب

نیومدی هم فوقش سه چهار ساعت تیتر اخبارشونی و تمام یادشون میره 

خودتو اذیت نکن عزیزم 

مجاز بودن به معنی قبولی نیس تقریبن همه مجازن

پس قرار نیس قبول شی ولیی فدای سرت

فوقش بگو شهر خیلی دور قبول شدم نرفتم

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

چی میخوای بخونی؟

چهل تا انتخاب رشته کردم 

علوم تربیتی ، روانشناسی ، مشاوره ، حقوق ، مدیریت بازرگانی ، مدیریت مالی ، مدیریت صنعتی ، حسابداری ، علوم سیاسی ، مدیریت دولتی ، مهندسی کامپیوتر و یه چند تا رشته دیگه 

تو ۸ یا ۹ تا شهر های گوناگون انتخاب کرد 

نمیشه دوست عزیز دولتی اگر قبول شه نره یک سال محروم از تحصیل میشه اینجوری لو‌میره

به من گفتن دو سال محروم میشم 

وای خدا نکنه اینجوری 

اگه من قبول شم رشته ای رو که دوست ندارم و بمونه دو سال دیگه یعنی می میرم افسرده میشم 

هدف من سال دیگه بود ولی امروز کاملا یهویی شد اصلا تا عصر هدفم این بود پشت کنکور می مونم ولی....