سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 عنوان نقاشی با ابرنگچطوره ⁉️⁉️ کیا بلدن 🍒💚 52 بازدید | 10 پست کیا تخصصی بلدن؟چجوریاس ؟ درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️ 1404/06/19 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 خیلی خوبه .فکرکنم نسبت به بقیه سبک هاجذاب تروآسون ترباشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 خواب دیدی چی؟ درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 خیلی خوبه .فکرکنم نسبت به بقیه سبک هاجذاب تروآسون ترباشه شما بلدید؟ درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 کسی نیست؟؟؟؟؟ درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 شما بلدید؟ بله تاحدودی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 بله تاحدودی ی کلاسی هست انلاین میخام ببینم ارزش داره شرکت کنم یان درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 ی کلاسی هست انلاین میخام ببینم ارزش داره شرکت کنم یان هنرارزش یادگیری داره حتی اگه باهاش کسب درآمدنکنی ،روح وروانت آروم میشه من زیادازکلاساسردرنمیارم .خودم توی هنرستان به خاطررشته م یادگرفتم ولی یه کانال دارم توی ایتابنظرم خوبه .مدرس،ازاونایی نیست که واسه هنرجوارزش قائل نباشه وفقط فیلم آپلودکنه براشون راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سمارجارو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 12467 هنرارزش یادگیری داره حتی اگه باهاش کسب درآمدنکنی ،روح وروانت آروم میشه من زیادازکلاساسردرنمیارم .خود ... ممنون 💚 درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 ممنون 💚 خواهش میکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤