مامان_دخترمم مدیر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 142 عنوان اگه شوهرم بهم خیانت کنه | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست شمام همیشه از این میترسین که یوقت شوهراتون بهتون خیانت کنن؟ یا فقط من اینجوریم؟ البته شوهرم آدم خوبیه اصلا تو این فازا نیس ولی خب همش به این فک میکنمچون تو خیابون یا فروشگاه که میریم دخترارو میبینم که چب چب به شوهرم نگا میکنن خیلی حرص میخورم 1404/06/19 | 01:15 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2655 رفتیم تو یه مغازه سرامیک فروشی یه خانم بود راهنمایی میکرد شوهرم ازش سوال میپرسید هی خانمه برمیگشت می ... بابا تو هم زیادی حساسی منم بعضی از اوقات به مردا میگم جانم به جای بله قاطی میکنم آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
مامان_دخترمم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 142 خدانکنه هیچکس این حس بدروتجربه کنه الهی خدابحق مهربونی وبزرگی خودش این حس ناخوشایندرونصیب هیچکسی نکن ... الهی آمین
مامان_دخترمم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 142 بابا تو هم زیادی حساسی منم بعضی از اوقات به مردا میگم جانم به جای بله قاطی میکنم نه این قاطی نمیکرد قشنگ چند بار تکرار میکرد با نازو عشوه زنیکه
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2655 نه این قاطی نمیکرد قشنگ چند بار تکرار میکرد با نازو عشوه زنیکه ولی جانم چیز خاصی نیست ولی بهتر بود میگفت بله آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
مامان_دخترمم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 142 ولی جانم چیز خاصی نیست ولی بهتر بود میگفت بله همین دیگه چرا نمیگفت بله میگفت جانم... تنها کسی که حق داره بگه جانم منم که زنشم نه یه زنیکه غریبه
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2655 همین دیگه چرا نمیگفت بله میگفت جانم... تنها کسی که حق داره بگه جانم منم که زنشم نه یه زنیکه غریبه ولی جانم یه اصطلاحه تو زیادی حساسی ببین شوهر اگه شوهر باشه اصلا اون زنه خودشو پاره کنه باز کاری از دستش برنمیاد آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
پرایدسفید عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 1108 اگه خیانت کنه هیچوقت نمیبخشمش ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
anahiiii عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 749 قبلا ها خیلی ولی الان اصلا برام مهم نبست چون فهمیدم شوهرم اینطوری نیست جالبیش اینکه حتی خدای نکرده ه ... خوبی؟😭😂ینی چی ک واست مهم نیست
hamiddam عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 5675 از دوس داشتن زیاده برا همین میترسم از دستش بدم این اصلا خوب نی خانم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43315 نهسرش تو کار خودشهاهل حاشیه نیس با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 9138 از هر چیزی بترسی سرت میاد پس بهش فکر نکن با افتخار چادری ام
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2655 خوبی؟😭😂ینی چی ک واست مهم نیست خودمم نمیدونم چرا😐 آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
الیناودیمن عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2752 من از وقتی پیام دوستش رو دیدم که بهش پیشنهاد داده بود بره پیش زن خراب ، دیگه اصلا نمیتونم باورش کنم حالم بد شده هر چی قربون صدقه میره حس میکنم دروغه انگار دیگه دوسش ندارم با اینکه خودش کلی قسم خورد که اون فقط شوخی کرده
زهراخوبه عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 6538 رفتیم تو یه مغازه سرامیک فروشی یه خانم بود راهنمایی میکرد شوهرم ازش سوال میپرسید هی خانمه برمیگشت می ... واااااااااشاید تو هم یکی از این خانمای توهمی نی نی سایتی که همش فکر میکنند عالمو آدم به شوهراشون نظر دارن وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊
الیناودیمن عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2752 ولی جانم یه اصطلاحه تو زیادی حساسی ببین شوهر اگه شوهر باشه اصلا اون زنه خودشو پاره کنه باز کاری از د ... منم باشم حساس میشم لازم نیست جنس مخالف که هیچ سنمی باهم ندارن به هم بگن جانم