2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بهم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست
رفتیم تو یه مغازه سرامیک فروشی یه خانم بود راهنمایی میکرد شوهرم ازش سوال میپرسید هی خانمه برمیگشت می ...

بابا تو هم زیادی حساسی منم بعضی از اوقات به مردا میگم جانم به جای بله قاطی میکنم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این قاطی نمیکرد قشنگ چند بار تکرار میکرد با نازو عشوه زنیکه

ولی جانم چیز خاصی نیست ولی بهتر بود میگفت بله

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

همین دیگه چرا نمیگفت بله میگفت جانم... تنها کسی که حق داره بگه جانم منم که زنشم نه یه زنیکه غریبه

ولی جانم یه اصطلاحه 

تو زیادی حساسی ببین شوهر اگه شوهر باشه اصلا اون زنه خودشو پاره کنه باز کاری از دستش برنمیاد 

من از وقتی پیام دوستش رو دیدم که بهش پیشنهاد داده بود بره پیش زن خراب ، دیگه اصلا نمیتونم باورش کنم حالم بد شده هر چی قربون صدقه میره حس میکنم دروغه انگار دیگه دوسش ندارم 

با اینکه خودش کلی قسم خورد که اون فقط شوخی کرده 

رفتیم تو یه مغازه سرامیک فروشی یه خانم بود راهنمایی میکرد شوهرم ازش سوال میپرسید هی خانمه برمیگشت می ...

وااااااااا

شاید تو هم یکی از این خانمای توهمی نی نی سایتی که همش فکر میکنند عالمو آدم به شوهراشون نظر دارن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊