2777
2789
عنوان

خانمای آشپز توروخدا کمکم کنید

110 بازدید | 24 پست

خانما ما صبح مراسم داریم 

زود میخوایم ناهار بخوریم 

بعد مهمونا میان خونه ما یک سری هاشون 

من قرمه سبزی گذاشتم از ساعت ۱۰ شب تو قابلمه الان که دیدم قشنگ نیم پز شده هم گوشتش هم لوبیا 

بنظرتون خاموش کنم و صبح ساعت ۵ پاشم دوباره روشن کنم ؟ 

بعد رو گازه تو آشپزخونه ولی زیر گاز خاموشه بنظرتون خراب نمیشه؟ توروخدا کمکم کنید استرس گرفتم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جوش بیفته شاید پخته نشه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

ن مشکلی پیش نمیاد من هر موقع ناهار قرمه دارم شبش نیم پز میکنم صبش هر موقع بیدار شدم زیرش روشن میکنم

گلم الان رو گاز ولی گاز خاموشه یعتی دیدم نیم پز شد خاموش گردم 

گلی نذار تو یخچال خراب نمیشه؟ 

بعد اینکه من ساعت ۶ پا میشم که دوباره روشن کنم 

نه بابا مگه این همه حجم زیاد خنک میشه تا تو بزاری یخچال. بخواد خنک سه صبح شده هوا روشن شده.زیرش خامو ...

چشم گلم 

یعنی نگران نباشم که تو یخچال میست خراب نمیشه؟ مسمومیت نمیاره؟ 

گلم الان رو گاز ولی گاز خاموشه یعتی دیدم نیم پز شد خاموش گردم گلی نذار تو یخچال خراب نمیشه؟ بعد اینک ...

ن خراب نمیشه بذار رو گاز بمونه نمیخاد 5صب پاشی دیگه نیمه اماده شد2ساعت هم صب بذار رو گاز جا میفته

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

ن خراب نمیشه بذار رو گاز بمونه نمیخاد 5صب پاشی دیگه نیمه اماده شد2ساعت هم صب بذار رو گاز جا میفته

چشم گلی کی چاشنی و ترشی ایناش بزنم که ساعت ۱۲دمیخام ناهار بخوریم