2777
2789
عنوان

شغل ارایشگری با دو تا بچه 🙂

165 بازدید | 12 پست

سلام من مدرک میکاپ گرفتم و باید یکسال دستیاری برم امااا دو تا بچه دارم یکی ۴ ساله یکی کلاس اولی خوب صبح تا ظهر مهد و مدرسه هستن اما تایم ظهر تا عصر نمی‌دونم چیکار کنم ، کسی نیس نگه داره جز شوهرم اونم باید تو مغازش باشن ، میگم اگه سالن کوچیک باز کنم باید شنیون کار هم بگیرم هزینه اجاره هست مشتری ندارم نمی‌دونم چیکار کنم کلی هزینه کردم ، اگه سالن بقیه برم باید صبح برم تا عصر نمی‌دونم چیکار کنم 😞

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

پرستار بگیر واسشون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو بدترین سن بچه هاتون دوست دارید کار کنید؟

خب دوتا بچه تقریبا پشت سرهم به دنیا اوردین مسئولیتشم باید قبول کنید خب کار نکنید فعلا

اول ابتدایی خودش بدترین و پر مشغله ترین سال برا بچه تون و شما هست یعنی شما از عصر ساعت ۴ تا ۸/۹ باید بشینید پیش بچه تون درس تمرین کنید

❤Che khobe ke daramet
چرا تو بدترین سن بچه هاتون دوست دارید کار کنید؟خب دوتا بچه تقریبا پشت سرهم به دنیا اوردین مسئولیتشم ...

مجبور بودم  خوب 

نمی‌دونم تو چه شرایطی هستی ولی از من بشنو بچه هاتو ارزشمند بدون نبر تو اون محیط .من بردم و از خودم خ ...

نه سالن نمیبرم 

صبح تا ظهر رو فقط باید بری پس چون بچت بره اول ابتدایی میبینی خودت اصلا نمیتونی عصرها از جات تکون بخو ...

اخه مشکل اینه میکاپ ظهر تا عصر بیشتره میرن مجلس ، بیشتر وقتا همون تایمه مگر عروس باشه صبح برم 

اخه مشکل اینه میکاپ ظهر تا عصر بیشتره میرن مجلس ، بیشتر وقتا همون تایمه مگر عروس باشه صبح برم

اتفاقا صبح بیشتره که همه میخان تا ظهر اماده بشن عصر برن تالار

اگه واقعا میتونی این یک سالو صبر کن  امسال بچت بگذره

اگه نه اصلااا نمیتونی نری صبح تا ظهر رو برو

ایده ی دیگه ای ندارم چون حتی پیش مامانت هم بزاری نمیشه چون به درس هاش تو‌ باید برسی 

❤Che khobe ke daramet