2777
2789
عنوان

برای تولدتون بهتون پیام داد یا ن

47 بازدید | 10 پست

تولدم نزدیکه 

همه دلخوشی و امیدم اینه حداقل دیگه اون روز بهم پیام بده:) اگه روز تولدمم پیام نده ینی دیگه هیچ وقت برنمیگرده الکی منتظرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برنگرده... باور کن همه دلخوشیت تو زندگی فقط خودتی برای یه پیام انقدر صغری کبری نچین

هرکار میکنم نمیتونم فراموشش کنم اصلا هیچ وقت انقد کسیو دوست نداشتم تو زندگیم 

هرکار میکنم نمیتونم فراموشش کنم اصلا هیچ وقت انقد کسیو دوست نداشتم تو زندگیم

من با این حد وابستگی یاد خودم میوفتم به شدت وابسته و دلبسته بودم ولی بعد جدایی تازه فهمیدم اون کسی که باید بهش علاقه داشته باشم خودمم و نباید یه نفر رو انقدر برای خودم خاص کنم که از نبودش این شکلی بشم و بدون اگر دوستت داشت میومد به همین سادگی 

چقد طول کشید تا اینطوری شدی؟ پس چرا من نمیشم:)

یه چیزی بگم تو پشت های قبلیت دیدم پسر هول طور بوده فقط با تو نبوده چطور میتونی دلتنگش بشی 

ببین یه چیز رو بهت قول میدم وقتی عاشق خودت بشی هرکسی رو لایق دلتنگی و عشقت نمیدونی 

من نامزد کرده بودم و به شدت وابسته بودم بعد متوجه خیانتش شدم و انگار آب یخ بود که رو صورتم پاشیده شد و از خواب غفلت بلند شدم فهمیدم اصلا لایق عشق من نبوده 

یه چیزی بگم تو پشت های قبلیت دیدم پسر هول طور بوده فقط با تو نبوده چطور میتونی دلتنگش بشی ببین یه چی ...

اره همه میگن هوله اما من نمیدونم چرا نمیتونم اینو قبول کنم و بپذیرم .هی با خودم میگم نه اون فلان رفتارو داشت اینطوری نبود نه اینجوری نبود میدونی همش خودمو الکی قانع میکنم

شاید باید بیشتر زمان بگذره:)