2777
2789

لایک

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دو ساله جز خیانت مگه میتونه دلیل دیگه ای هم داشته باشه..بقیه چیزا تو حاشیه اس

خیانت در چه حد 

سخته اذیت شدی بعد تصمیمات

؟؟

ینی اگه دوست نداشته باشه تو حاشیه اس

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

خداکنه هیچکه اینجورزندگی نکنه واگه مجبوری این مدل زندگی کنی باید راه شاد زیستن ومستقل بودن ازنظر عاطفی ومالی را بلد باشی وگرنه داغون میشه ادم .امیدوارم خدا هیچکه را تواین موقعیت قرار نده 

خداکنه هیچکه اینجورزندگی نکنه واگه مجبوری این مدل زندگی کنی باید راه شاد زیستن ومستقل بودن ازنظر عاط ...

شما گرفتی 

چرا دلیلش چی بود

خیانت همه جوره جنسی چت...مگه میشه اذیت نشم خیلی عذاب کشیدم تا الان تصمیم دارم طلاق بگیرم

منم شوهرم اصلاااا دوسم نداره

چش چرون منم میخوام طلاق عاطفی بگیرم 

فقط میگم شاید دلایلم محکم نباشه 

بنظرت حق دارم بگیرم؟

منم شوهرم اصلاااا دوسم ندارهچش چرون منم میخوام طلاق عاطفی بگیرم فقط میگم شاید دلایلم محکم نباشه بنظر ...

به نظرت چشم چرون بودن و دوست نداشته شدن ایراد کمی هست؟وقتی طرف چشم چرون باشه و دوست نداشته باشه راحت بهت خیانت میکنه مطمئن باش...حالا تازه شوهرمن ادعا میکنه بدون من میمیره وعاشقمه اینهمه خیانتم ازش دیدم...برو دنبال کسی که لایقت باشه عزیزم با این شوهرایی که داریم فقط حیف میشیم تباه میشیم

به نظرت چشم چرون بودن و دوست نداشته شدن ایراد کمی هست؟وقتی طرف چشم چرون باشه و دوست نداشته باشه راحت ...

درسته آخه وسواس گرفتم بخودم شک کردم دیگه حتی ب عقلم

نمیتونم جداشم اون ورم از این جا بدتررررره

بله .عدم تفاهم .بخاطر بچه ها موندم وتحمل میکنم ولی خیلی سخت میگذره چون ادم بیخیالی نیستم حساس وزودرن ...

عدم تفاهم ینی بخاطر این موضوع ؟

بله .عدم تفاهم .بخاطر بچه ها موندم وتحمل میکنم ولی خیلی سخت میگذره چون ادم بیخیالی نیستم حساس وزودرن ...

دوسش داری یا مث من آدم احساسی هسی

به نظرت چشم چرون بودن و دوست نداشته شدن ایراد کمی هست؟وقتی طرف چشم چرون باشه و دوست نداشته باشه راحت ...

بنظرت میتونم کاری کنم ک دوسم داشته باشه؟؟؟ بهم علاقه مند بشه امکانش هست ؟خودمم اخلاقم خوب نبود ولی اینو حقم نمی‌دونم ک اینجوری کنه