2777
2789
عنوان

امشب رو همیشه تو ذهنم میمونه

177 بازدید | 16 پست

من ۲۷سالمه حدود ۸سال نمیشه گف صدم رو  گذاشتم ...نه ! ولی دائما ذهنم درگیر بود ....اگع تفریحی داشتن کوفتم میشد ....بالاخره خدا رحمتش رو نصیبم کرد رتبه ای آوردم که بتونم پیراپزشکی های دولتی شهرستان های اطرافمون رو بزنم ....

ولی ولی ولی ....شوهرم نذاشت ....فکر می‌کردم خیلی خوشحال باشم ....بگم بالخره شد ...ولی شوهرم به خاطر دوساعت راه زد زیر همه چی ....و من پراز بغض وحسرت هستم ...نمیدونم حالم رو درک کنین یا نه ..‌‌هرچی ساعت نزدیک دوازده شب میشد واتمام زمان انتخاب رشته ....انگار داشتن جونمو میگرفتن ...تک تک آرزوهای قشنگی که واسه آیندم داشتم رو جلوم پرپر میکردن.....کل سال‌های انتظارم جلوم دود شد رفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف شد کاش قبلش حرف میزدی ببینی نمیزاره نخونی‌

میه فقط دولتی شهر خودمون که کلان شهر هس آوردی برو ....تازه اونم بستگی به تصمیم اونموقع من داره ....آخه مگه من مسخره ام 

وااا چرااا اخه خاک تو سرش😑بگوو میخوام برم. ب تو چ

کاش به همین راحتی که تو گفتی بود ...زمان خیلیییی کوتاهی بود برای انتخاب این دوراهی بزرگ تو زندگیم ومن هنوز نتونستم تصمیم بگیرم