2777
2789
عنوان

پدرم دراومده سر از پوشک گرفتن

185 بازدید | 25 پست

کلافه و‌ذله شدم دیگه.پسرمو خیلی وقته از جیش گرفتم  الان سه سالو نیمشه ۸.۹ماهی هست از جیش گرفتم.اما پی پیشو فقط تو پوشک میکنع کلی راه امتحان کرذم نشد.پریروز براش شیاف زدم بعذش به یه بدبختی رفت دستشویی یه کم کرد نگه‌ داشت باز .دیروزم تو شرتش کزذ ترسیده بود.از دیروز هی بهش ملینو پیدرولاکس دادم پی پیش میومذ اما نگهش داشته بود نه توقصری میکرد  نه سرویس .امروز هزچی میگفتم بیا  بریم دستشویی نمیومذ ذیگه شبی هی گریه گریه که دلم درد میکنه میبردم ذستشویی نمیکرذ ذیکه شوهرم دید اذیته حرف گوش نکرذ پوشکش کردهرچی گفتم تا کی میتونه خودشو نگه دارع گفت بچه داره هلاک میشه اذیته نگهم داشته مدفوغش سفت شده دستشویی نمیاد زور بزنه بکنه کخ.دیگه نمیدونم چیکار کتم سردرد گرفتم.کلیپ .برچسب.قصری.جایزه.همه چی امتحان کرذم.ملینم میدم چون یوبس میذه اما نگه میداره بذتر مدفوعش سفت میشه اثر نداره‌.دیگه دلمم نمیاد شیاف بزنم باز

دو ماه اصلا کاریش نداشته باش بزار تو پوشک بکنه 

بالاخره که چی یاد میگیره یکی از دوستای منم پسرش اونجوری بود به مدت بعد ترسش می‌ریزه

بعد از دوماه دوباره شروع کن شیاف نزن روده ی بچه تنبل میشه

بچتون پر جنب و جوش و عصبی و کم خونی داره ؟ و البته تو خواب وول میخوره ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید زور کنی 

باید بیخیال بشی تا از لحاظ روانی آماده این کار بشه 

برای شما چیز ساده و راحتیه بره بشینه و زور بده 

باید پوشک کنی تا این حس اجبار رو برداری ازش 

کم کم خودش میرع چون از جیش گرفتی با پوشک پی پی شده بدش میاد و چندشش میشه 

زور و اجبار بچه رو به حالت دفاعی می‌بره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دو ماه اصلا کاریش نداشته باش بزار تو پوشک بکنه بالاخره که چی یاد میگیره یکی از دوستای منم پسرش اونجو ...

چندماهه ولش کرذم والا عین خیالش نیست اصلا همنجوری ادامه بذم بدتر میشع

شیاف چیه 

مگه بچه یبوست داره میزاری 

فکر کردی خیایغ کار عقلانی کردی ؟! روده بچه تنبل میشه و فقط تا آخر باید شیاف بزاری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نباید زور کنی باید بیخیال بشی تا از لحاظ روانی آماده این کار بشه برای شما چیز ساده و راحتیه بره بشین ...

خوب تا کی اخه بیخیالش شم عین خیالش نیست اصلا چون سرپا کارشو میکنه نمیتونه بره سرویس بشبنه یه دلیلش انه

خوب تا کی اخه بیخیالش شم عین خیالش نیست اصلا چون سرپا کارشو میکنه نمیتونه بره سرویس بشبنه یه دلیلش ا ...

خبر چون استرس و نگرانی رو از از مادرش میگیره 

بچه ها کامل رو مادر حساس هستند 

بی خیال نشدی اگه بودی کلافه نمیشدی 

کاملا بیخیال شو و فکر کن قرارع تا آخر تو پوشک پی پی کنه و عادیع

نه زیاد جنب و جوش نداره عاذی.وول نه زیاد نمیخوره چزا

بچه من این حالتها رو داشت و یبوس بود 

و تو دستشویی مدفوع نمیکرد سه چهار رو یه بار

واسه همین پرسیدم 

بهش استرس نده 

کم کم یاد میگیره منم پوشک نمیگرفتم وقتی میخواست مدفوع کنه پوشکش میکردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم