یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر سیاه🖤با ادب قرنیه مشکی🖤شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس🖤️آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکشم منت بودن کسیو🖤شد شد نشد میریم زیر خاک، بیخیال آرزوها🖤من بیخیال خیلی چیزا شدم مثل احساساتم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤انتخاب من تنهایی نیست ولی خب ادما خیلی مزخرفن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از هر آجری نمیشه دیوار ساخت ،اینو وقتی تکیه بدی میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤هرچه با هرکه کنی بر تو همان میگذرد🖤دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🖤مشتاق شبی که نداشته باشد فردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو قولهارو آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهی من واسه داشتنت از خودمم گذشتم🖤️از یه جایی به بعد خودتی و خودت🖤روز های جالبی نیست اما صبر میکنم🖤️و چه شوق هایی کهدر من خاموش شد🖤هزاران چشم به دنبال یِک خطای من🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی برسه که مرگمو با چِشای خودت ببینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه دستام از فشار عصبی🖤اینقد بدی دیدم که مهربونی زیادی عصبیم میکنه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤ولی عزرائیل واسه من فرشته اي نجاته🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگارمون وصل به خدا باشد و بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه🖤ناراحت میشم وقتی با یه آدمی قطع ارتباط میکنم کاش دیگه کلا وجود نداشت🖤🖤you🖤me🖤