2777
2789
عنوان

همسر خودسر

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مونده بچتون بدنیا بیاد

عزیزم من ۲۱ هفته هستم..خدا بخواد هفته ۲۸ رو رد کنم خیالم راحتتر میشه😔😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

والا من از اول بارداری تو پر قو بودم با این حال احتمال زایمان زود رس دارم..شما ها چطوری میزنین همو میکشین باز هیچیتون نمیشه😫😫😫

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ایشالا بسلامتی دخترتون بدنیا میاد نگران نباشین    

مرسی گلم انشالله😍😍

چشاتو رو همه چیز ببند و فراموش کن یه شام خوشمزه درست کن و به خودت برس زنگ بزن بیاد درست و حسابی باهاش حرف بزن به آرومی و ازش قول بگیر که دوستیشو تموم کنه با اون.چون بارداری بیشتر مراقب خودت باش .کوتاه اومدن تو زندگی کار خوبیه مطمعن باش اونم این رفتارو ازت ببینه قبول میکنه و خودش پشیمون میشه

برای پرواز همیشه پَر نیاز نیست،چشمانت را ببند زیبایی ها را تصور کن؛ اکنون تو در حال پروازی...
من همین مشکل و داشتم یه روز قاطی کردم رفتم ابروی دوستشو بردم بدبخت گرخیده بود یادم که میاد کلی میخند ...

اون دوستش نیست شوهر خواهر شه  به همونجا میرسم دارم خودمو آماده میکنم پوستشو بکنم...فقط الان ماشین ندارم مگه نه الان کشته شده بود